-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lady GaGa pasirodys Vilniuje!!!

Ekscentriškoji Lady GaGa šiandien yra viena populiariausių, geriausiai mokamų ir geidžiamų popscenos atlikėjų. Dainininkė turi neįtikėtiną žinią Lietuvai – į savo koncertų grafiką ji įtraukė trumpą pasirodymą Vilniuje. Tam įtakos turėjo garsenybės pažintis su lietuvių emigrantais bei informacija apie numatomą seksualinių mažumų paradą.
Lady GaGa
Lady GaGa / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Lady GaGa, kurios tikrasis vardas Stefani Germanotta, anksčiau jau yra sakiusi, kad jai patinka tiek vyrai, tiek moterys. Atlikėja prisipažino esanti biseksuali ir permiegojusi ne su viena moterimi. Kompromituoti bei laidyti dviprasmiškas užuominas, pavyzdžiui, kad turi vyrišką lyties organą ar yra hermafroditas, mėgstanti Lady GaGa tikino, kad gėjams ir lesbietėms svarbu atsiskleisti ir nebūti „nugrūstiems į tamsiausią kampą, realizuoti save“. Tik taip nebus žlugdomi talentai ir žmonių svajonės.

Kovo 28-ąją 24-erių sulaukusi dainininkė tuoj po savo gimtadienio oficialiame tinklalapyje paskelbė šiek tiek koreguojanti savo koncertų turą „The Fame Monster“. Jos turas Europoje prasideda gegužės 7-ąją Švedijos sostinėje Stokholme. Ten ji pasirodys ir gegužės 8-ąją.

Tą pačia dieną Vilniuje numatomas daugybę diskusijų sukėlęs seksualinių mažumų paradas. Sunku tuo patikėti, bet žinia apie jį pasiekė ir Lady GaGą. Lankydamasi Londone ji viename vakarėlių susipažino su lietuvių kilmės prodiuseriu ir jo bičiuliais. Jaunuoliams įsišnekėjus, populiari dainininkė labai susidomėjo Lietuva. Emigrantai prasitarė, kad ketina grįžti į tėvynę kaip tik per seksualinių mažumų paradą, kuriam vis pagalius į ratus mėgina kišti tradicinės šeimos šalininkai.

Londone ji viename vakarėlių susipažino su lietuvių kilmės prodiuseriu ir jo bičiuliais. Dainininkė labai susidomėjo Lietuva.Lady GaGa turbūt nebūtų Lady GaGa, jei nepasiduotų intrigai. Nors jai nepavyko perkelti koncerto Stokholme, į Lietuvą atlikėja atvyks. Lankydamasi Vilniuje ji ketina susukti trumpą klipą su viešumo nebijančiais gėjais ir lesbietėmis. Susitikimas su lietuviais vyks gegužės 9-ąją. Į Vilnių Lady GaGa atskris tiesiai iš Švedijos, o kitą dieną keliaus į Hamburgą, kur pratęs turo koncertus.

Manoma, kad sostinėje popdievaitė parodys trumpą kelių garsių kūrinių programą per specialų renginį. Kol kas dar deramasi, kur tiksliai jis vyks, tačiau neabejojama, kad pamatyti įspūdingo šou veršis minios. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius