Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauniečiai tarė savo žodį: „Mums reikia dviračių tako Laisvės alėjoje!“

Kauno valdžiai prabilus apie planus Laisvės alėja ir Senamiesčiu einantį dviračių taką iškraustyti į nuošalesnes gatves, miestiečiai penktadienį surengta akcija pareiškė savo nuomonę.
Renginio akimirkos
Renginio akimirkos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 1 Laisvės alėja

Penktadienio pavakare į miesto centrą su savo dviračiais atmynę kauniečiai tokiu būdu išreiškė savo poziciją sprendžiant dviračių tako likimą. Prie miesto sodo 18 val. suvažiavęs būrys dviratininkų išsirikiavo į ilgą eilę, dviračių taku numynė iki soboro, grįžo atgal ir pasuko Senamiesčio link.

„Šia akcija mes siekiame pareikšti savo nuomonę. Dviračių takas Laisvės alėjoje turi išlikti“, – kalbėjo akcijos organizatoriai.

Nors socialiniame tinklapyje „Facebook“ sukurtame šio renginio puslapyje apie dalyvavimą akcijoje buvo paskelbę daugiau nei 230 žmonių, penktadienį į Laisvės alėją susirinko per 100 kauniečių. Akcijos organizatoriai planavo, jog į miesto centrą suvažiavę dviratininkai išsirikiuos per visą Laisvės alėjos dviračių taką, tačiau žmonių virtinės ilgis siekė tik kelis šimtus metrų.

15min.lt primena, jog prieš daugiau nei mėnesį Laisvės alėja skriejusiam dviratininkui partrenkus ir stipriai sužeidus dvi moteris, dalis Kauno politikų pradėjo svarstyti apie dviračių tako iškėlimą iš centrinės miesto gatvės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius