Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

20-metė studentė iš Brazilijos aukcione parduoda savo nekaltybę, tikėdamasi surinkti pinigų skurdžioms šeimoms

Brazilijoje studijuojanti Catarina Migliorini (20) paskelbė aukcioną, kuriame už pinigus jį siūlo atiduoti savo nekaltybę, praneša orange.co.uk.
Catarina Migliorini aukcione parduoda savo nekaltybę
Catarina Migliorini aukcione parduoda savo nekaltybę / Kadras iš vaizdo įrašo

Mergina visas surinktas lėšas ketina paaukoti skurdžioms šeimoms iš savo gimtojo miesto Santa Katarinos.

Įkvėpti šio studentės gesto australų režisieriai žada įamžinti kiekvieną akimirką ir sukurti dokumentinį filmą „Virgins Wanted“ (liet. „Ieškomos skaistuolės“).

„Mano nekaltybės pardavimas man yra tarsi verslas. Aš gavau progą pakeliauti, tapti dokumentinio filmo dalimi ir dar už tai uždirbti pinigų, kurie bus paaukoti skurdžioms šeimoms. Manau, jei save parduodi tik vienintelį kartą gyvenime, tuomet tai nėra prostitucija, taip pat yra ir su fotografija – juk jei padarai vieną gerą nuotrauką, tai dar nereiškia, kad esi profesionalus fotografas. Šis aukcionas tėra verslas. Aš esu romantiką dievinanti ir visa širdim meile tikinti mergina“, – laikraščiui „Folha“ atskleidė Catarina Migliorini.

Australų režisierius Justinas Sisely tikina įamžinsiantis C.Migliorini emocijas prieš jos nekaltybės praradimą ir po jo. Už filmą merginai bus sumokėta 12,500 svarų sterlingų (maždaug 54 tūkst. litų) ir ji gaus 90 proc. nuo aukcione pasiūlytos didžiausios sumos.

Šiuo metu didžiausia pasiūlyta suma yra 120 tūkst. svarų sterlingų (daugiau kaip 500 tūkst. litų). Aukcionas baigsis spalio 15 dieną.

C.Migliorini savo nekaltybę praras lėktuve, kuris skris virš Australijos ir Jungtinių Amerikos Valstijų – taip bus bandoma „apeiti“ prostitucijos įstatymus.

VIDEO: Virgins Wanted

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius