Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Amerikietė, kurios plaukai siekia beveik du metrus, sutiko patrumpinti juos tik kilniam tikslui

43 metų Terelynn Russel iš Ilinojaus valstijos (JAV) nuo ketverių metų nekerpa plaukų, todėl ją galima pagrįstai vadinti Rapunzele iš brolių Grimmų pasakos. Moters plaukų ilgis siekia beveik du metrus, rašo nydailynews.com.
Terelynn Russel
Terelynn Russel / Kadras iš vaizdo reportažo

Мoteris, atrodo, turi gerus genus, nes nesunkiai užsiaugino plaukus, siekiančius daugiau kaip vieną metrą aštuoniasdešimt centimetrų. Dabar moters plaukų ilgis yra didesnis už jos ūgį, todėl dažnai ji yra pavadinama tikrų tikriausiai Rapunzele. 

Kadras iš vaizdo reportažo/Terelynn Russel
Kadras iš vaizdo reportažo/Terelynn Russel

Trys Russel dukterys paveldėjo iš motinos ne tik gerus plaukus, bet ir norą užsiauginti tokius pat ilgus plaukus, tad jos nedaug atsilieka nuo savo motinos. 

„Reikia būti labai kantriai, norint gyventi su tokio ilgumo plaukais“, – tvirtina T.Russel, įsikūrusi netoli Čikagos kartu su vyru ir vaikais. 

43 metų moteris savo dukteris nuo pat vaikystės mokė supinti viena kitai kasas. Namuose Russel laikosi kelių labai svarbių taisyklių: palaidais plaukais negalima įeiti į virtuvę, o nesusirišus plaukų vaikščioti aplink viryklę – griežtai draudžiama. Moteris prisipažino, kad kartą ji užlipo ant savo plaukų, kai prisėdo norėdama pakeisti sauskelnes savo jauniausiai dukteriai. 

VIDEO: Amerikietė, kurios plaukai siekia beveik du metrus

Anot Russel, plaukus ji turi itin kruopščiai prižiūrėti. Pavyzdžiui, moteris naudoja labai daug šampūno, o paskui dar ir lygiai tokį pat kiekį plaukų kondicionieriaus, kad plaukai nesusiveltų. Vėliau juos tenka beveik valandą džiovinti. 

Kadras iš vaizdo reportažo/Terelynn Russel
Kadras iš vaizdo reportažo/Terelynn Russel

„Pinigus, kuriuos sutaupau atsisakiusi kirpėjo paslaugų, išleidžiu segtukams ir plaukų kondicionieriams“, – sakė ji žurnalistams. 

Per daug metų Russel ir jos dukterys vis dėlto paaukojo dalį savo plaukų visuomeninei organizacijai „Meilės užraktai“, kuri rūpinasi, kad iš plaukų būtų pagaminti natūralių plaukų  perukai nepasiturinčiose šeimose  Kanadoje ir JAV gyvenantiems vaikams iki 21 metų, kurie prarado plaukus dėl kokios nors ligos. Tačiau Terelynn ir jos vaikams buvo nukirpta ne daugiau kaip 50 сm plaukų. 

„Kiek aš atsimenu, ketverių metų, mano plaukai buvo trumpi. Tada aš ėjau į vaikų darželį ir plaukai buvo iki juosmens. Man trumpi plaukai tai tie, kurių ilgis vos aukščiau liemens“, – sakė Russel. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius