Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apklausa: Trečdalis amerikiečių tiki ateivių egzistavimu, 55 proc. įsitikinę, kad vyrai juodais drabužiais pašalina visus NSO įrodymus

Jungtinėse Amerikos Valstijose vykdytos apklausos metu paaiškėjo, kad 80 milijonų amerikiečių tiki, jog ateiviai yra realūs, – praneša livescience.com.
NSO
NSO / Fotolia nuotr.

Negana to, vienas iš dešimties apklaustųjų netgi tikino savomis akimis matę ateivių erdvėlaivį. O jeigu per ateinančius ketverius metus Amerikoje įvyktų ateivių invazija, 65 proc. apklaustųjų nuomone, su įsibrovėliais kur kas sėkmingiau susitvarkytų dabartinis JAV prezidentas Barackas Obama, nei į šį postą kandidatuojantis Mittas Romney.

55 proc. amerikiečių mano, kad egzistuoja agentai juodais drabužiais (tokie patys, kaip filme „Vyrai juodais drabužiais“), kurie, pasinaudodami įvairiomis technologijomis, sėkmingai pašalina visus įrodymus, kad ateiviai lankėsi Žemėje.

Visuomenės nuomonės tyrimų bendrovė „Kelton Research“ nacionaliniu mastu apklausė 1,114 žmonių nuo 18 metų ir senesnius, pasirinkta auditorija reprezentavo visą Amerikos visuomenę.

Apklausos metu respondentų buvo paklausta, ar jie tiki, kad Žemėje kada nors buvo apsilankę ateiviai, į šį klausimą 36 proc. atsakė teigiamai, 48 proc. sakė nesantys dėl to tikri ir tik 17 proc. tvirtino esantys įsitikinę, kad ateiviai nebuvo apsilankę Žemėje.

Maždaug 77 proc. apklaustų amerikiečių mano, kad Žemėje yra ženklų, kurie įrodo, kad ateiviai čia buvo apsilankę, nepaisant to, jog kai kurie respondentai tvirtino nesantys įsitikinę, kad jie buvo čia apsilankę.

Toks keistas tyrimas Amerikoje atliekamas jau ne pirmą kartą. 2008 metais Ohajo universitete taip pat buvo apklausta 1 tūkst. suaugusių žmonių dėl jų įsitikinimų apie ateivių egzistavimą. Šios apklausos rezultatai buvo labai panašūs – trečdalis apklaustųjų tuomet prisipažino manantys, kad labai tikėtina, jog protingi padarai iš kosmoso kažkada vis dėlto lankėsi Žemėje. Vienas iš dvylikos tuomet sakė manantys, kad danguje matė ateivių erdvėlaivį.

Šių metų apklausos autorius labiausiai nustebino tai, kad net 79 proc. amerikiečių yra įsitikinę, jog JAV valdžia nuslėpė visus galimus įrodymus apie Žemėje apsilankiusius ateivius. O respondentų paklausus, kaip Amerikos valdžiai tai pavyko padaryti, 55 proc. atsakė manantys, kad egzistuoja agentai juodais drabužiais (tokie patys, kaip filme „Vyrai juodais drabužiais“), kurie, pasinaudodami įvairiomis technologijomis, sėkmingai pašalina visus ateivių įrodymus.

Daugelis apklausoje dalyvavusių respondentų ateivių invaziją įsivaizduoja panašiai, kaip filme „Nepriklausomybės diena“, ir tiki, kad NSO nusileistų būtent Vašingtone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius