-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Apkrova“ – ekstremali riedutininkų kelionė po Lietuvos miestelius

Žmonės laisvalaikį lauke aktyviai leidžia bėgiodami, važinėdami dviračiais ar žaisdami įvairius žaidimus. Vis daugiau žmonių važinėja ir riedučiais parkuose ar mieste. Ekstremalaus važinėjimo riedučiais entuziastų klubas „Vilnius Rolling“ apie šį ir laisvalaikio leidimo būdą, ir sportą sukūrė trumpametražį filmą „Apkrova“.
„Vilnius Rolling“ komanda 2016 m. vasarą surengtą turą po Lietuvos miestelius įamžino filme
„Vilnius Rolling“ komanda 2016 m. vasarą surengtą turą po Lietuvos miestelius įamžino filme / „Vilnius Rolling“ nuotr.

Šiame filmuke užfiksuoti įspūdžiai iš „Vilnius Rolling“ komandos 2016 m. vasarą surengto turo po Lietuvos miestelius. Pagrindinė turo idėja – supažindinti mažesnių miestelių jaunimą su šia ekstremalia važinėjimosi riedučiais atmaina bei patirti daug įspūdžių keliaujant kartu su gerais draugais.

Į kelionę leidosi 8 riedutininkai, kurie startavę Vilniuje per 5 dienas aplankė Šiaulių, Akmenės, Ventos, Plungės, Telšių, Kretingos, Palangos bei Klaipėdos ekstremalius riedučių, riedlenčių ir bmx aikštynus (skatepark’us).

Kiekviename iš jų važinėdami riedučių aistruoliai filmavo įvairius triukus bei pristatydavo šį sportą vietiniams vaikams. Komanda buvo nustebinta didleio susidomėjimo mažiausiuose aplankytuose miesteliuose.

Užbaigusi nuotaikingą turą „Vilnius Rolling“ komanda sukūrė nuotaikingą trumpametražį filmą „Apkrova“ (autorius – Rytis Aliukonis), kurio premjera rengiama balandžio 28 d. 20 val. Vilniaus bare „Peronas“ (Geležinkelio g. 6).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius