-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Artėjant mokslo metų pradžiai neabejingos moterys pildė vaikų svajones

Savaitgalį vairuojančių moterų asociacijos „Racing Ladies“ narės prisidėjo prie projekto „Angelas vienai dienai“, kurį inicijavo paramos fondas „Lyoness Child and Family“. Jame dalyvavo vaikai iš Radviliškio rajono Skėmių miestelio šeimų.
Artėjant mokslo metų pradžiai „Racing Ladies“ pildė vaikų svajones
Artėjant mokslo metų pradžiai „Racing Ladies“ pildė vaikų svajones / „Racing Ladies“ archyvo nuotr.

Vairuojančios moterys kartu su vaikučiais lenktyniavo kartingo varžybose ir įsteigė taurę nugalėtojui, kuriuo tapo 12-metis Minvydas.

Taip pat į renginį pakvietė 10-metį lenktynininką Domą Borkį, kuris visiems projekto dalyviams papasakojo, kaip reikia pasiekti geriausių rezultatų kartingo varžybose, ir pravažiavo demonstracinį ratą.

Visi dalyvavę vaikai pirmą kartą važiavo kartingu, jiems tai buvo nauja ir įdomu, tačiau trasoje lenktyniavo azartiškai.

Vairuojančių moterų asociacijai tądien talkino ir Radviliškio rajono policijos komisariatas, kuris „Angelas vienai dienai“ dalyvius pakvietė į svečius.

Visi dalyvavę vaikai pirmą kartą važiavo kartingu, jiems tai buvo nauja ir įdomu, tačiau trasoje lenktyniavo azartiškai.

Visus susirinkusius pasveikino policijos komisariato viršininkas Saulius Baltakis, o Organizacinio poskyrio viršininkė Rasa Stasiulaitienė kartu su savo kolegėmis pareigūnėmis vaikučiams papasakojo apie saugų eismą kelyje, parengė keletą įdomių užduočių ir surengė visiems smagią ekskursiją policijos komisariate. 

Visiems projekto dalyviams buvo išdalintos Lietuvos kelių eismo direkcijos dovanėlės: atšvaitai, žaisliukai bei knygutės, kuriose saugaus eismo kelyje instrukcijos.

Vienas iš projekto tikslų buvo  išpildyti vaikų svajones. Prie šių svajonių išpildymo prisidėjo ir vairuojančių moterų asociacijos narės.  Viena iš jų TV3 laidos TV pagalba vedėja Gerda Stiklickienė, kuri pasirinko Martyno svajonę ir įteikė jam džipą, valdomą nuotoliniu pultu.

Šiaulių „Racing Ladies“  Elena Ageravičienė  ir Romena Caronkienė išpildė dvynukių sesučių Ugnės ir Rusnės svajonę ir padovanojo joms dviratį.

Asociacijos narė Aušra Jarmantavičienė 8-mečiui Nedui padovanojo slides, o marijampolietė Anna Bochan – sportinį treningą 10-mečiui Lukui, alytiškė asociacijos narė Rita Sabaitė dovanojo vaikučiams krepšinio lentą ir kamuolį, o kaunietė Jolita Kuliešytė – teniso raketes ir krepšinio kamuolį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius