-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Čia visa Lietuva“ skelbs kemperių sezono atidarymą

Gegužės 14–15 d. Rumšiškėse, Lietuvos liaudies buities muziejuje, vyksiančio didžiausio Lietuvoje visai šeimai skirto renginio „Čia visa Lietuva“ dalyviai ir svečiai atidarys ilgai lauktą namelių ant ratų sezoną. Atvykusieji su kemperiu ne tik turės galimybę paįvairinti kasdienybę, bet ir nakvoti muziejaus teritorijoje – visą savaitgalį negalvojant apie kelionę namo linksmintis, turiningai ir įsimintinai leisti laiką.
Lietuvos liaudies buities muziejuje
Lietuvos liaudies buities muziejuje / „Combo concert“ nuotr.

Kempingas, kaip ir praėjusiais metais, įsikurs ramioje, erdvioje vietoje Aukštaitijoje. „Kemperiuose gyvenantieji galės džiaugtis ramybe atokiau nuo šventės šurmulio, tačiau pakankamai greitai pasieks norimas aplankyti vietas ir pramogaus. Kaip ir pernai mėgėjų iškylauti gamtoje lauks jaukumą ir šilumą skleidžiantis laužas“, – pasakojo festivalį organizuojančios VšĮ „Combo concert“ direktorius Arūnas Eitutis. Išsamią informaciją apie bilietų, parduodamų „Tiketoje“ kainas perkant juos dabar ir renginio dieną kviečiame skaityti www.ciavisalietuva.lt skiltyje bilietai.

Tarptautinės šeimos dienos proga didžiausias Lietuvoje visai šeimai skirtas renginys „Čia visa Lietuva“ nuo 12 val. siūlys gausią ir visapusišką programą ir mažiems, ir dideliems. Antrus metus VšĮ „Combo concert“ organizuojamas festivalis kvies puoselėti gražiausias lietuvių tautos tradicijas ir stiprinti tarpusavio ryšį – suburs Lietuvos gyventojus ir svečius, leis iš arčiau pažinti tautinį paveldą, siūlydamas gausybę pramogų suteiks išskirtinę galimybę turiningai, linksmai ir įsimintinai praleisti laiką.

Renginio metu susirinkusieji galės įvairiomis formomis skirtingose Lietuvos liaudies buities muziejaus vietose susipažinti su lietuvių liaudies kultūra, tradicijomis, papročiais, turės progą lankyti parodas, dainuoti, šokti, prisiminti nuotaikingus žaidimus, atrakcionus, amatininkų mugėse įsigyti unikalių lietuviškų gaminių, o ūkininkų turguje – sveikų lietuviškų produktų.


Festivalio, siekiančio ugdyti  socialiai atsakingą ir išsilavinusią kartą,  programoje – LTV etnografinės vakaronės „Duokim garo“ finalinis koncertas, valstybinio dainų ir šokių ansamblio „Lietuva“, tautinio meno ansamblio „Nemunas“ pasirodymai, Lietuvos galiūnų, Medkirčių, Grilio čempionatai, žoliapjovių lenktynės, pirčių kiemas, vaikų erdvė, kinologų parodomosios programos su šunimis ir gausybė kitų pramogų visai šeimai!

Vis gausėjančią ir kiekvienam lankytojui įdomios veiklos siūlančią programą kviečiame sekti festivalio tinklalapyje www.ciavisalietuva.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius