-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gatvės žonglieriai išbandė naują erdvę sostinėje

Ketvirtadienį sostinės Europos aikštės praeivių dėmesį patraukė ten dar nematytas reginys – savo pasirodymą pirmą sykį šioje vietoje surengė keletas gatvės žonglierių.
Gatvės žonglieriai
Gatvės žonglieriai / Kamilės Žičkytės nuotr.

Mantas, Martynas, Aleksas ir Konstantinas čia žongliravo taip pat pirmą sykį – paprastai jie renkasi senamiestyje, prie Sereikiškių parko. Vaikinai ne tik demonstravo savo talentus manipuliuoti įvairiais objektais, bet ir kvietė į kvies į rugpjūčio 24 d. mieste prasidėsiantį Naujojo cirko festivalį.

Atidarymo dieną nuo 18 valandos „Menų spaustuvės“ kieme susirinkę žiūrovai pamatys ir daugiau šiuolaikinio cirko entuziastų iš Lietuvos – žonglieriai, akrobatai ir fakyrai surengs jungtinį pasirodymą.

Naujojo cirko savaitgalio programoje – garsaus prancūzų žonglieriaus Nathano Izraëlio meistriškumo pamokos, kurios vyks 26, 27 ir 28 dienomis nuo 9 val. Menų spaustuvėje (registracija – vlada@menuspaustuve.lt).

Rugpjūčio 24 d. Vilniaus „Menų spaustuvėje“ prasidėsiantis festivalis „Naujojo cirko savaitgalis‘ 11“ žiūrovams pristatys 5 išskirtinius Prancūzijos, Danijos, Didžiosios Britanijos, Suomijos bei Lietuvos trupių spektaklius, kuriuose visomis spalvomis atsiskleis žongliravimo menas.

Bilietus į „Naujojo Cirko savaitgalio ‘11“ vaidinimus galite įsigyti „Tiketos“ kasose. Čia galite įsigyti ir abonementą į visus festivalio vaidinimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius