-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrinkite geriausią 2016 metų naują verslą, startuolį ar inovaciją!

„PR Lapės“ – tai kasmetiniai Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto apdovanojimai, kurių tikslas – įvertinti ir apdovanoti įdomiausius komunikacijos projektus. Šiemet „PR Lapės“ sulaukė išskirtinio susidomėjimo – atsiųstos 95 norinčiųjų dalyvauti paraiškos, o pretendentai į apdovanojimą – nuo didžiųjų šalies įmonių iki startuolių.
yellow hammock
yellow hammock

Informacinis šių apdovanojimų rėmėjas „15 min“ atrinko 10 geriausių 2016 metų verslo projektų, startuolių ir inovacijų, o už labiausiai patikusį kviečia balsuoti ir Jus. Geriausiems jau sausio 23 dieną atiteks „PR Lapės 2016“ prizas.

1. Atrasti karjeros kelią padeda mentorystės programa „iDialogue

Jūsų svajonė dirbti mėgstamą darbą, neskaičiuoti darbo valandų ir mėgautis tuo, ką darote? Tad jums padės mentorystės projektas „iDialogue“, jo tikslas – padėti keliauti norimu karjeros keliu. Platformoje „iDialogue“ galima rasti įvairių sričių mentorių ir per 48 val. susitarti dėl bendradarbiavimo, teliks pats maloniausias darbas – augti, mokytis ir perimti žinias bei įgūdžius.

Daugiau informacijos

2. „Stalčius.lt“ nereikalingus daiktus prikelia naujam gyvenimui

Nori sutaupyti pinigų pirmam automobiliui, brangiam koncerto bilietui ar iškeliauti išsvajotų atostogų? Jums padės platforma „Stalčius.lt“, skatinanti parduoti nereikalingus daiktus arba juos mainyti. Platformos kūrėjas Marius Pužauskas teigia, kad siekti savo tikslų ir svajonių turėtų būti paprasta, dėl to jo sukurtoje platformoje galima lengvai tai padaryti, rengiant savo stalčiaus išpardavimus. Kiekvienas svetainės lankytojas čia suras praktinių patarimų, kaip išlaikyti daiktą, kad jis kuo ilgiau džiugintų, bei įvairių pomėgių, veiklų ir rankdarbių aprašymų.

Daugiau informacijos

3. „Donon“ siekia organizavimo darbus atlikti be vargo

Artėja draugo gimtadienis? Reikia surengti įmonės pobūvį? Suorganizuoti kelionę? Pradžiuginti pavargusį bendradarbį? Surinkti paramą iniciatyvai? Interneto svetainė „Donon“ gali sukurti asmeninį pakvietimą į šventę ir surinkti jai reikiamus pinigus. Paslauga suteikia galimybę surengti šventę kur kas greičiau ir paprasčiau. Tik reikės nuspręsti: ar švenčiate, ar leidžiatės ieškoti nuotykių, tai aprašyti ir sulaukti užsakymo patvirtinimo. Leiskite tobulam pagalbininkui „Donon“ visus organizavimo darbus atlikti už jus.

Daugiau informacijos

4. Prekės ženklas „Vaškainis“ siūlo ekologišką drobelę maistui vynioti

Dauguma žino, kad virtuvėje apsieiti be įvairių plastikinių dėžučių, maistinių plėvelių ar kitų priemonių, skirtų maistui laikyti, ypač sunku. Austėja Kazlauskytė, prekės ženklo „Vaškainis“ steigėja, išsprendė šią problemą. „Vaškainis“ – maisto vyniojimo drobelė, patiksianti vertinantiems ekologiškumą ir daugkartinį daiktų naudojimą. Taupykite vietą šaldytuve, išbandykite vaškainį! ip pat nepatartina vynioti žalią mėsą ir žuvį. Taigi, nuo šiol kiekviena moteris gali atrasti alternatyvą plastikui. Taupykime vietą šaldytuve ir išbandykime vaškainį!

Daugiau informacijos

5. Motyvacijos priemonė „Promiser.pro“ skatina šalinti žalingus visuomenės įpročius

Turite priklausomybę nuo rūkymo, socialinių tinklų, lošimo, narkotikų ar apsipirkinėjimo, bet neturite motyvacijos atsikratyti žalingų įpročių? Nuo priklausomybių kenčiantys asmenys, jų šeimos nariai, draugai ar net darbdaviai turi galimybę pasinaudoti nauja paslauga. „Promiser.pro“ – pirmoji interneto svetainė, sukurta remiantis moksliškai pagrįstu depozito ir premijos metodu. Sistemos veikimo principas paprastas: asmuo, nusprendęs atsikratyti įpročio, pažadą patvirtina užstatu, o rėmėjai, skirdami premijas, motyvuoja, padeda laikytis pažado ir kovoti su priklausomybėmis.

Daugiau informacijos

6. „Parduodu pats“ suteikia galimybę parduoti savo gamybos prekes

„Parduodu pats“ – pirmoji Lietuvoje pardavimo platforma, kurioje kuriantys žmonės gali pardavinėti savo prekes. Pardavėjai skatinami iš ekologiškų medžiagų kurti ekologiškus daiktus arba nenaudojamus daiktus padaryti naudingus ir parduoti šioje platformoje. Galbūt kitam asmeniui tai bus ypač reikalingas daiktas. Šios pardavimo platformos principas sukurtas taip, kad visiems būtų patogu ir paprasta naudotis, atsižvelgta, kad pardavėjas galėtų paprasčiau valdyti savo parduotuvę, nustatyti skirtingas kainas, pritaikydamas nuolaidas ar kuponus. Be to, tai itin greitas pardavimo būdas, nes vos tik įkėlus prekę ji iškart rodoma platformos kataloge.

Daugiau informacijos

7. „Parkis“ – unikali dviračio parkavimo sistema

„Parkis“ – tai analogų pasaulyje neturintis dviračių laikiklis-keltuvas, kuriuo galima vertikaliai pastatyti dviratį nenaudojant fizinės jėgos. Tokį dviračio laikiklį-keltuvą galite turėti tiek namuose, tiek darbe. Taip pat „Parkis“ gali būti ir originali interjero detalė.

Daugiau informacijos

8. Startuolis „Yellow Hammock“ verslo galimybes plečia pasitelkus dirbtinį intelektą

Kai visi skuba papietauti ar ramiai pavakarieniauti, kavinėse nusidriekia didžiausios eilės. Kol klientai laukia užkandžių, kavinių darbuotojai stengiasi kuo greičiau aptarnauti kiekvieną lankytoją. Dažnas klientas, nenorėdamas ilgai laukti, apsisuka ir išeina. Simonas Žilinskas su kolegomis rado sprendimą – vos per kelis mėnesius sukūrė dirbtinio intelekto robotą. Startuolis pavadintas „Yellow Hammock“. Norintieji pavalgyti per „Facebook“ žinučių programėlę gali parašyti žinutę robotui ir užsisakyti norimą paslaugą. Taip verslas nepraranda klientų ir užtikrina gerą, kokybišką aptarnavimą.

Daugiau informacijos

9. Keturkojų grožiu rūpinasi kosmetikos linija – Shoo

Ar dažnai susimąstome, iš kokių sudedamųjų dalių pagaminta higieninė kosmetika, skirta mūsų keturkojams draugams? Vargu. Prekės ženklo „Shoo“ įkūrėja Agota Jakutytė nusprendė iš natūralių sudedamųjų dalių sukurti šampūnus be cheminių ir toksinių medžiagų. Dalis „Shoo“ šampūnų gaunamų pajamų skiriama gyvūnų prieglaudoms.

Daugiau informacijos

10. Pamestais daiktais rūpinasi „Rastas.lt“

Pamestas laikrodis, telefonas ar svarbus aksesuaras anksčiau galėdavo sugadinti dieną, tačiau dabar svetainėje „Rastas.lt“ galima rasti ir susigrąžinti pamestus daiktus – tereikia įkelti rasto daikto nuotrauką bei aprašymą ir taip surasti jo savininką. Per tinklalapio filtrus galima susirasti prarastą daiktą ir informuoti jį radusį žmogų.

Daugiau informacijos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius