Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV pastebėtas šviečiantis rutulys – dar vienas NSO ar meteoritas? (video)

Portalas newsru.com praneša apie pastebėtą NSO Jungtinėse valstijose. Kai kurie liudininkai tvirtina matę net dūmų uodegą, nusidirekusią paskui šviečiantį rutulį.
NSO ar meteritas?
NSO ar meteritas? / NTV stopkadras

Pranešama, kad ugnies kamuolį, skridusį virš pastatų, matė JAV vidurio vakarų valstijų gyventojai: Misurio, Indianos, Ilinojaus, Viskonsino, Ohajo. Liudininkų tvirtinimu, ugnies kamuolys buvo labai ryškus – beveik kaip Saulė. Remiantis žmonių pasakojimais, NSO judėjo iš vakarų į rytus ir buvo matomas ketvirtį valandos.

Prieš pasiekdamas horizontą rutulys išsiskyrė į kelias dalis ir visai dingo iš akių. Liudininkai teigia, kad juos tuo metu išgąsdino ir stipraus sprogimo (arba susidūrimo) garsas, sudrebinęs net medžius.

Keistą dangaus kūną užfiksavo ir stebėjimo kameros. Gerai įsižiūrėjus galima teigti, kad paties ugnies kamuolio viduje vyko nedideli sprogimai.

Po tokio incidento minėtų valstijų gyventojai tiesiog užbombardavo pagalbos tarnybas skambučiais. Pareigūnai ir psichologai ramino amerikiečius sakydami, kad tai, greičiausiai meteoritas.

Astronomai kiek anksčiau yra prognozavę, kad balandžio 4–21 dienomis virš minėtų valstijų gali prasidėti meteorų lietus. Tačiau kol kas mokslininkai nei patvirtina, nei paneigia, kad žmones išgąsdinęs šviesulys tikrai buvo meteoritas.

Taip pat kol kas neaišku, ar šis dangaus kūnas pasiekė žemę, ar sudegė atmosferoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius