-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kamuolio skrydis, suvienijęs Lietuvą“ baigėsi

Kaune, Šakiuose, Jurbarke, Pagėgiuose, Šilutėje ir Klaipėdoje, kurioje nufilmavo ir Neringos atstovus, projektas „Kamuolio skrydis, suvienijęs Lietuvą“ buvo užbaigtas.
Paskutinė projekto „Kamuolio skrydis, suvienijęs Lietuvą“ kelionės diena
Paskutinė projekto „Kamuolio skrydis, suvienijęs Lietuvą“ kelionės diena / Organizatorių nuotr.

Kaune 11 valandą užsukome į SIL parduotuvę, kur mūsų laukė krepšininkas Rokas Čepanonis. Trumpai pabendravę, papasakoję apie vykdomą projektą bei nusifotografavę, vykome prie Kauno pilies, kur vyko baikerių šventė – ten ir buvo atliktas kamuolio skrydis.

Užklupus netikėtam lietui, greitai nufilmavome, sėdome į automobilį ir patraukėme link Šakių, kur mus pasitiko apvaliojo stalo pirmininkas bei vietinės šokėjos.

Jurbarkas mūsų laukė nuostabiame parke, kuris, nepaisant pliaupiančio lietaus, sužavėjo savo grožiu. Kamuolio perdavimą atliko meras ir grupė jaunų krepšininkų, o muziejaus darbuotoja trumpai supažindino su kitais objektais, vertais dėmesio Jurbarke.

Sekanti stotelė – Pagėgiai. Miesto atstovai mus nusivežė į tinklinio varžybas, kurio aikštelėje ir buvo atliktas kamuolio skrydis, padedamas žaidėjų. Šilutė mūsų laukė uoste, o kamuolys palietė keturiolikmečių dvynių bei krepšinio trenerio rankas.

Klaipėdoje vykome iki „Meridiano“, kur vakarėjant, kamuolio perdavimą atliko Vytautas Grubliauskas. Su Neringos savivaldybe buvo sutarta, jog miesto atstovai persikels į Klaipėdą ir filmavimo aikštele taps Naujoji perkėla. Mūsų laukė meras bei grupė jaunuolių.

Šeštadienį aplankėme mažiau miestų nei mums tapo įprasta ir, palyginus, ankstų vakarą grįžome namo, į Plungę. Komanda draugiškai išsiskyrė, savaitgalį pailsino galvas ir kūnus, o nuo pirmadienio vėl kimbame į darbus – laukia filmuko montavimas. Į viešumą video planuojamas paleisti rugsėjo 5 -ąją dieną – per Europos krepšinio čempionato pradžią. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius