-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kamuolio skrydis, suvienijęs Lietuvą“ tęsiasi: dalyviai keliauja jau ketvirtą dieną

„Kamuolio skrydis, suvienijęs Lietuvą“ komanda rugpjūčio 26 dieną keliavo į Vilnių, kur susitiko su premjeru Algirdu Butkevičiumi bei prezidente Dalia Grybauskaite. Po susitikimo vykome į Birštoną, Prienus, Kazlų Rūdą, Vilkaviškį bei Marijampolę. Pernakvoję paskutiniame mieste, ryte atsikėlėme ir vėl patraukėme į kelionę.
Druskininkai
Druskininkai / Organizatorių nuotr.

Rugpjūčio 27 dieną susikrovėme daiktus bei automobiliu patraukėme į Kalvariją. Čia mus pasitiko miesto meras, krepšininkai bei U-16 rinktinei priklausanti mergina. Kamuolio skrydis įvykdytas prie nuostabaus grožio bažnyčios.

Tęsėme ryte startavusią kelionę ir važiavome į Lazdijus, kur mūsų laukė staigmena – nepaisant ankstaus ryto, daugybė žmonių išsiropštė iš lovų bei susirinko į centrinę miesto aikštę sudalyvauti filmavime. Iš namų balkonų sklido muzika, žmonės su savimi turėjo daugybę palaikymo atributų. Kamuolį permetė miesto meras, o fone dalyvavo jauni krepšininkai bei komandos palaikymo šokėjos. Deja, ilgiau pabūti negalėjome, vėl sėdome į automobilį.

Išlipome Alytuje, kuris pakerėjo savo grožiu, sutvarkytomis gatvėmis, modernumu. Filmavimo metu tvyrojo puiki nuotaika, jaunieji žaidėjai buvo pasipuošę šalikais su užrašu „Alytus“, o kamuolio perdavimą atliko Vytautas Grigaravičius.

Organizatorių nuotr./Alytus
Organizatorių nuotr./Alytus

Nesvarbu, jog šiuo metu lauke vasaros sezonas, o termometrai rodo 28 laipsnius šilumos – Druskininkų atstovai mus įsivedė į įžymiąją „Snow areną“, kurioje filmavimas vyko minusinėje temperatūroje. Pabaigę darbus, turėjome galimybę pakilti į aukščiausią arenos vietą bei pasižvalgyti po nuostabaus grožio panoramą.

Sekanti stotelė – Varėna. Kamuolio skrydį atliko Algis Kašėta, kurį palaikė vietiniai krepšininkai. Šalčininkuose kamuolys skriejo savivaldybės kieme – dalyviai aktyviai pasirodė filmavime, o pagrindinis vaidmuo atiteko miestelio merui.

Trakuose filmavimas vyko ekstremaliomis sąlygomis – baimės šiurpuliukai bėgiojo kūnu, kai kamuolys skriejo virš ežero. Tačiau viskas baigėsi sėkmingai – skrydis nufilmuotas prie Trakų pilies, o kamuolys prisilietė prie irkluotojų rankų.

Vasaros kaitra ilgai nepasimėgavome ir greitai vėl pajutome žvarbų žiemos šaltuką – Elektrėnai mus pakvietė apsilankyti ledo rūmuose, o kamuolio skrydį atliko įžymus ledo ritulio žaidėjas Aivaras Bendžius.

Kaišiadorių filmavimo aikštele tapo įspūdingo grožio Katedros kiemas, o metimą atliko miesto meras bei krepšininkas.

Paskutinė, bet toli gražu, ne prasčiausia stotelė – Širvintos. Nuostabiai sutvarkytas miestas mus pasitiko įspūdingu kraštovaizdžiu bei gausybe susirinkusių žmonių. Kamuolio perdavimas patikėtas miesto merei Živilei Pinskuvienei, o fone vėliavėlėmis mosikavo gausybė vietinių jaunuolių.

Iš Širvintų vykome į Anykščius, kurie mus svetingai priglaudė nakvynei, tačiau pats filmavimas vyks ankstų rytojaus rytą. Metimą atliks žymus Lietuvos plaukikas Giedrius Titenis. Rugpjūčio 28 dieną taip pat lankysimės Molėtuose, Švenčionyse, Utenoje, Kupiškyje, Pasvalyje, Biržuose, Rokiškyje, Zarasuose, Visagine bei Ignalinoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius