Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno širdyje atidarytas naujas traukos centras – paplūdimio tinklinio aikštynas

Sušilę orai kauniečius veja į Nemuno salą. Jau keletą savaičių čia jie gali ne tik pasivaikščioti ar leisti laiką „Žalgirio“ arenos restorano terasoje, bet ir naudojasi nemokamomis paplūdimio tinklinio aikštelėmis.
Paplūdimio tinklinio aikštelės prie „Žalgirio“ arenos
Paplūdimio tinklinio aikštelės prie „Žalgirio“ arenos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Liepos pabaigoje Lietuvoje dangų aptraukę debesys ir lietaus lašai atbaidė aktyvaus poilsio mėgėjus. Užtat šią savaitę gerokai atšilus, šalia „Žalgirio“ arenos įsikūręs paplūdimio tinklinio aikštynas vakarais neatsigina sportą ir laisvalaikį derinančių kauniečių.

15min.lt fotografui apsilankius Nemuno saloje buvo užimtos visos keturios tinklinio aikštelės, o dar kelios jaunuolių kompanijos savo eilės laukė pavėsyje besislėpdamos nuo atokaitos.

Kiekvieną aikštelę puošia naujutėlaičiai tinklai, kurie nėra nuimami, todėl sporto entuziastai gali savo jėgas išbandyti bet kuriuo paros metu.

Kaune jau įvyko ir pirmasis Lietuvos moterų paplūdimio tinklinio čempionato etapas, kuris tapo naujųjų aikštelių oficialiuoju krikštu.

„Labai džiaugiamės, kad šalia „Žalgirio“ arenos aktyvi tampa dar viena erdvė. Atidarytos tinklinio aikštelės dar labiau pagyvina mūsų aplinką, o miestiečiai turi puikią galimybę aktyviai leisti laiką“, – tuomet sakė „Žalgirio“ arenos vykdomoji direktorė Asta Ivanauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius