Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kino centro „Cinamon“ vasaros staigmenos

Vasarą pasitikti su staigmenomis siūlo pramogų ir laisvalaikio centre „Mega“ įsikūręs kino centras „Cinamon“. Kino centras siūlo visiems kino mėgėjams ne tik įprastai stebėti filmą, tačiau ir išbandyti unikalias pramogas, siūlomas premjerinių seansų metu, bei pasidžiaugti puikiais vasaros pasiūlymais ir akcijomis.
Po ilgai lauktos komedijos buvo kviečiami pratęsti vakarą kokteilių bare „BarBar‘a“
Šou prieš kino seansą. / Tomo Viršilo nuotr.

Reiklūs klientai ir didėjantys žmonių poreikiai verčia paslaugų ir pramogų tiekėjus nuolat sukti galvą, kaip nustebinti šiuolaikinį vartotoją. Kino centras „Cinamon“ žiūrovams siūlo ne tik būti pasyviu kino juostos siužeto stebėtoju, bet ir aktyviai dalyvauti žaidimuose bei išskirtiniuose filmų pristatymuose. 

Unikalūs „Pagirios 3: velniai žino kur“ seansai

Vos prieš keletą dienų „Cinamon“ kino centras ir „Unusual Projects“ pristatė išskirtinius   premjerinio  filmo „Pagirios 3: velniai žino kur“ seansus. Susirinkusių žiūrovų akis džiugino įspūdingi „Trikingo“ kaskadininkų triukai, intrigavo ir stebino profesionalios grafikės Shaltmiros ultravioletiniai piešiniai ant kūno, kuriuos išbandyti galėjo bet kuris norintysis. Prieš filmą drąsiausieji žiūrovai išlošė galybę bilietų į 5D ir standartinį kiną linksmuose konkursuose.

Idealus derinys siautulingam filmui apie linksmų vakarėlių pasekmes yra ilga naktis klube, todėl visi „Cinamon“ lankytojai po ilgai lauktos komedijos buvo kviečiami pratęsti vakarą kokteilių bare „BarBar‘a“, kur su specialia skrajute, įteikta lankytojui kartu su kino bilietu, buvo vaišinami  kokteiliais. 

Interaktyvus ir neįprastas kinas

Daug interaktyvumo žada birželio 14-ąją pasirodysiantis filmas „Praktikantai“. Ištikimiausieji, drąsiausieji ir smalsiausieji kino mėgėjai jau nuo premjerinio savaitgalio „Cinamon“ socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje galės registruotis neeilinei praktikai kino centre. Atrinkta komanda kino operatorinėje varžysis dėl sparčiausio kino operatorinės praktikanto titulo. Patyrę kino inžinieriai stebės praktikantus ir spręs,  kam greičiausiai pavyko suklijuoti 35 mm kino juostą, nuvežti ir perkelti ant kino projektoriaus lėkščių bei paruošti demonstravimui. Be viso to bus galima laimėti „Cinamon“ vasaros kino mėgėjo kuponą atlikus praktikanto tinkamumo testą. Taip pat birželio 21-ąją dieną, Kauno orientacinių varžybų metu, visi norintieji galės apsilankyti specialiame kontroliniame punkte, kur turės progą paragauti praktikanto duonos.

VIDEO: Renginys kino centre „Cinamon“

Epinio „Pagirios 3“ trilogijos finalo debiutas ir filmas „Praktikantai“ yra tik visų kino centro „Cinamon“ ruošiamų vasarai siurprizų pradžia. Pavyzdžiui, antrosios „Bjaurusis aš“ dalies premjera, būsianti jau liepos 12-ąją, itin pradžiugins mažuosius mat premjerinio savaitgalio metu žiūrovai, dalyvaujantys nuotaikingose atrakcijose su animatoriais, bus vaišinami „Ingman“ ledais. Filmas bus rodomas standartiniu ir 3D formatais.

Taip pat nepraleiskite progos išvysti jau greitai pasirodysiančių filmų: „Pasaulinis karas Z“, „Vienišas klajūnas“ ir šią vasarą startuojančių kvailučių smurfų antrosios dalies visai šeimai skirtame animaciniame filme „Smurfai 2“. Praleiskite savo vasarą žiūrėdami geriausius kino filmus su garsiausiomis Holivudo žvaigždėmis!

Lengvasis „Cinamon“ 3D kinas

Žiūrovų laukia gausi 3D kino filmų paletė. Greitai pasirodysiančiomis kino juostomis, tokiomis kaip „Ramiojo vandenyno žiedas“ (liepos 12 d.), „Ernis“ (liepos 26 d.), „R.I.P.D.“ (rugpjūčio 9 d.) ir „Persis Džeksonas. Monstrų jūra“ (rugpjūčio 16 d.) leis mėgautis trimačiai vaizdo efektai bet kokių filmų žanrų mėgėjui su itin patogiais ir lengvais „Dolby 3D Digital“ sistemos akiniais. Analogiškai vaikams pritaikyti „Dolby 3D Kids“ akinukai ne tik idealiai priglunda prie veido, bet ir leidžia mažajam kino žiūrovui naudoti juos kartu su korekciniais akiniais, todėl filmo žiūrėjimas nesukelia jokio papildomo diskomforto. Nors vaikiško tipo akiniai sukurti mažiesiems, tačiau puikiai tinka ir suaugusiems.  Šio tipo „Dolby 3D“ akiniai yra vieni komfortiškiausių visoje 3D technologijų rinkoje, o kino centras „Cinamon“ vienintelis Kauno regione suteikia galimybę 3D kino peržiūroms rinktis būten „Dolby 3D“ akinius.

Patogūs kino pasiūlymai šeimai

Su šeima praleistos akimirkos neįkainojamos, todėl galimybė  kartu pramogaujant  sutaupyti  kino žiūrėjimą paverčia dar  malonesniu.  Kino centras „Cinamon“ jau eilę metų pastebi,  kad šeimos mielai rekasi jų centrą, todėl stengiasi sukurti puikią atmosferą mažiesiems,  organizuodami renginius, dirbtuvėles ir kitas atrakcijas.  Rinkdamiesi šeimos bilietą žiūrovai turi galimybę sutauptyti net iki 20 procentų. Šeimos bilietas yra skirtas 3 arba 4 asmenų grupei, susidedančiai iš vieno ar dviejų suaugusių žmonių ir 2 ar 3 vaikų iki 12 metų. 2013-ųjų metų vasaros sezonas žada daug  nuotaikingų premjerų šeimai, tad  nepraleiskite progos jų pamatyti kartu.

Drauge linksmiau

Dar vienas puikus kino centro „Cinamon“ pasiūlymas yra skirtas žiūrovų grupėms. Ne mažiau kaip 12 asmenų grupėms ir jų organizatoriams ne tik dovanojami kuponai į standartinį, 3D ar 5D kiną, bet ir siūloma nemokama ekskursija po užkulisinį kino pasaulį. Stebėdami kino operatorinėje vykstantį veiksmą lankytojai bus supažindinti su kino demonstravimo ypatumais, kino istorija, turės galimybę sumontuoti ir parengti kino juostą demonstravimui, sužinoti kaip iš juostų pašalinami sugadinti kadrai, o gal kam nors  pavyks įklijuoti ir mistinį 25-ąjį, kurio nesugeba fiksuoti akis.  Drąsiausieji ir smalsiausieji turės progą laimėti kino centro įsteigtus prizus. Apsilankius filme ekskursiją kino operatorinėje galima užsisakyti gimtadieniams ar kitoms šventėms paįvairinti.

Kaskart renkantis kino centrą „Cinanon“ primename  nepamiršti  „Cinamon Bonus Card“ nuolaidų kortelės, kuri suteikia momentinę nuolaidą bilietams iki 15 procentų,  kaupia 3 procentus nuo pirkinių vertės ir nemokamai kviečia apsilankyti kine per jūsų gimtadienį.  Tai ir dar daugiau išskirtinių pasiūlymų nuolaidos kortelės turėtojams pateikiama asmeniniame naujienlaiškyje.

Sekite informaciją oficialiame „Cinamon“ kino centro internetiniame tinklalapyje www.cinamonkinas.lt ir nepraleiskite puikios progos išvysti ne tik ilgai lauktą premjerą, bet ir filmo įspūdžius ir gerą nuotaiką  kuriančias atrakcijas.  

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius