-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lažinasi, ar kuro kainos perkops 4,4 Lt už litrą ribą

Kuro kainoms perkopus keturių litų už litrą ribą, Europos interneto lošimų kompanija „Unibet“ pasiūlė lažintis, ar iki vasaros A95 benzino litro kaina pasieks 4,4 litus.
Benzinas
Benzinas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Ekspertų prognozės dėl to, kaip keisis kuro kainos artimiausiais mėnesiais, skirtingos, girdėti nuomonių, kad kuro kainos gali pasiekti net ir 5 litų ribą. Benzino brangimas aktualus daugeliui Lietuvos piliečių, todėl norime suteikti jiems galimybę lažintis dėl šių kainų pokyčių“, – sakė „Unibet“ atstovas Arnas Janickas.

Portale Unibet.com pateikiami lažybų koeficientai rodo, kad bukmekeriai netiki, jog per artimiausius du mėnesius A95 markės benzino litro kaina galėtų pasiekti 4,4 litų ribą. „Šiandien duodame net 87 proc. tikimybę, kad benzino kaina iki birželio 1 dienos nepasieks 4,4 litų/litrą. Žinoma, kintant situacijai rinkoje, lažybų koeficientai taip pat keičiasi“, – aiškino A. Janickas.

Vakar, kovo 23-iąją Vilniuje „Statoil“ degalinėse litras A95 kuro kainavo iki 4,12 litų. Per pastarąsias kelias savaites kuro kaina skirtingose degalinėse šoktelėjo 6-14 centų už litrą ir pasiekė rekordinę ribą nuo 2009 metų pradžios. Degalų kainos kelia visuotinę vairuotojų ir vežėjų nepasitenkinimo bangą, prabilta ir apie protesto akcijų galimybes.

Praėjusią savaitę pasaulio biržose barelio naftos kaina buvo pakilusi iki 81 JAV dolerio, tačiau per savaitę šiek tiek nukrito – iki 77,9 JAV dolerio už barelį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius