Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Lūšnynų milijonieriaus“ aktorius liko be namų

Mažojo „Lūšnynų milijonieriaus“ aktoriaus namai kartu su kitomis nelegaliai Mumbajuje pastatytomis pašiūrėmis buvo nugriauti miesto valdžios įsakymu, praneša BBC.
Rubina Ali
Rubina Ali ir Azharuddinas Mohammedas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Paulas Ruddas

Pranešimuose teigiama, kad policijos pareigūnai, išvarydami mažąjį Azharuddiną Mohammedą Ismailą iš lūšnos, dar trenkė jam bambukine lazda, kad paskubėtų.

Valdžios teigimu, berniuko šeima ir keletas kitų šeimų nelegaliai pasistatė statinius žemėje, priklausančioje valstybei.

Pats mažasis aktorius, vaidinęs pagrindinį herojų vaikystėje, pasakojo, kad pareigūnai pasirodė jau beveik užmiegant ir sugriovė visas iš plastiko plokščių ir bambukų suręstas pašiūres. Šeima tikina, kad niekas jų iš anksto neįspėjo.

Miesto atstovo teigimu, buvo sugriauti tik tie namai, kurie iškilo nelegaliai greta lūšnyno. Pasak jo, šioje vietoje numatyta užveisti viešąjį sodą.

Po filmo premjeros ir sėkmės per „Oskarų“ ceremoniją, berniuko ir jo mažosios kolegės Rubinos Ali šeimoms buvo pažadėti nauji namai, tačiau kol kas tai tėra pažadas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius