-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Malaizijoje beždžionė pagrobė ir nužudė kūdikį

Malaizijoje beždžionė pagrobė iš namų naujagimę, įkando jai į veidą ir kaklą, o vėliau numetė nuo stogo, ketvirtadienį pranešė žiniasklaida.
Beždžionės
Beždžionės / Dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Prieš keturias dienas gimusi mergytė trečiadienį miegojo šeimos namuose Serembano miestelyje, esančiame į pietryčius nuo Malaizijos sostinės, kai ją pačiupo į kambarį įsibrovusi makaka.

26 metų motina V.Revathy pastebėjo, kad vaikas dingo, o pradėjusi ieškoti rado mergaitę negyvą prie namo. Jos kūnas buvo smarkiai apkandžiotas ir apdraskytas.

„Apimti siaubo apieškojome visą namą ir pamatėme jos kruviną kūnelį prie namo“, – mergytės senelis A.Valayuthamas sakė dienraščio „Star“.

Valstybinių laukinės gyvūnijos ir nacionalinių parkų tarnybos direktorius Ishakas Muhamadas sakė, kad vaiką pagrobusi beždžionė netrukus po šio incidento buvo susekta ir nušauta.

„Įtariame, kad makaka name ieškojo ėdesio. Jis galėjo nusinešti kūdikį ant stogo, manydama, kad naujagimis yra maistas, – pareigūnas aiškino dienraščiui. – Kūdikis užsimušė nukritęs ant žemės. Akivaizdu, kad beždžionė paleido naujagimę, tikriausiai išsigandusi tėvų šauksmų.“

Beždžionės, ypač makakos, – įprastos Malaizijos miestų gyventojos. Šie gyvūnai gali būti agresyvūs ir gana drąsūs, kad įsibrautų į namus grobti maisto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius