Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milijonus laimėjęs britas dalį pinigų turėjo atseikėti buvusiai žmonai

56 mln. svarų sterlingų loterijoje laimėjęs britas buvo priverstas dalį pinigų atiduoti buvusiai žmonai, kuri jį paliko dėl kito vyro prieš 10 metų, skelbia naujienų kanalas „Sky News“.
„EuroMillions“ loterija
Loterija „EuroMillions“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Loterija

Loterijoje „Euromillions“ apvalią sumelę laimėjęs Nigelas Page'as susitarė ir be teismo buvusiai žmonai sumokės 2 mln. svarų sterlingų. Moteris reikalavo keturis kartus didesnės sumos.

Ekspertai pabrėžia, kad tai greičiausiai yra pirmas kartas, kai buvusi žmona iš loterijoje laimėjusio vyro išsireikalauja pinigų. Skyrybų advokatė Vanessa Lloyd Platt tvirtina, kad taip galėjo įvykti dėl dviejų priežasčių. „Greičiausiai pora buvo pasirašiusi tam tikrą skyrybų susitarimą arba vyras visą šį laiką mokėjo buvusiai žmonai alimentus. Žmonės nesuvokia, kad jei moki alimentus ir staiga gauni didelę sumą pinigų, buvęs sutuoktinis turi teisę reikalauti dalies“, – sako advokatė.

Ji perspėjo, kad įvairūs skirtis nusprendusių porų tarpusavio susitarimai be teisininkų gali ateityje pridaryti žalos. „Tai pamokoma istorija tiems, kurie mano galintys susitvarkyti patys“, – sako V.Lloyd Plat.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius