Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Niujorke nusižudyti mėginusio vyro gyvybę išgelbėjo šiukšlių krūva

Niujorke sekmadienį nusižudyti mėginęs vyras liko gyvas, kai iššokęs pro devinto aukšto langą pataikė ant didžiulės šiukšlių krūvos, kuri liko neišvežta dėl prieš savaitę miestą užpusčiusios smarkios pūgos.
Nevykėlį savižudį išgelbėjo neišvežtų šiukšlių krūva.
Nevykėlį savižudį išgelbėjo neišvežtų šiukšlių krūva. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

26 metų Vangelis Capatos buvo atvežtas į ligoninę kritinės, tačiau stabilios būklės, kai sekmadienio popietę iššoko iš savo buto 45-ojoje Vakarų gatvėje, pranešė pareigūnai.

Komunalinių tarnybų darbuotojai nesugebėjo išvežti šiukšlių nuo gruodžio 26 dienos, kai pūga užvertė miesto gatves apie pusmetrio storio pusnimis. Daugelyje Niujorko gatvių susikaupė apie pusantro metro aukščio šiukšlių krūvos.

„Visi skundžiasi, kad neišvežamos šiukšlės, – pirmadienį sakė V.Capatos teta. – Tačiau aš esu dėkinga, kad jos nebuvo išvežtos.“

Policija nurodė, kad V.Capatos prieš iššokdamas pro langą nepaliko jokio raštelio.

Niujorko šiukšlių surinkimo departamentas, kuris darbą atnaujino tik pirmadienį, apskaičiavo, kad nuo pūgos mieste liko 77 tūkst. tonų neišvežtų atliekų.

Jaunuolio teta Katharina Capatos sakė naujienų agentūrai „Reuters“, kad jos sūnėną buvo apėmusi gili depresija ir kad jis mėnesį buvo gydomas Belviu ligoninėje, iš kurios buvo išrašytas praeitą savaitę.

V.Capatos taip pat nerimavo, kad bus iškeldintas iš nuomojamo buto, už kurį kas mėnesį turėdavo mokėti 572 dolerius (beveik pusantro tūkstančio litų).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius