Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Norvegų turistas oro uoste užmigo ant veikiančios bagažo juostos

Norvegijos turistas užmigo ant oro uosto transporto juostos. Minėtas asmuo buvo pastebėtas tik tada, kai saugumo skaitytuvas parodė jo rentgeno nuotrauką.
bagazas
Norvegų turistas oro uoste užmigo ant veikiančios bagažo juostos. / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

Romos Fiumičino oro uosto darbuotojai buvo apstulbinti tarp kitų lagaminų ekrane pastebėję žmogaus kontūrą ir jo vidaus organus. Po kelių minučių 36-erių metų vyras aptiktas bagažo surinkimo skyriuje, miegantis embriono poza, rašo mirror.co.uk.

Kaip skelbia italų dienraštis “La Repubblica”, vyras, atrodęs labai girtas, atvyko į trečią terminalą užsiregistruoti skrydžiui į Oslą. Nieko neradęs prie oro linijų registratorių stalo, jis pamanė, kad savo kuprinę numetė ant bagažo transporto juostos ir greta jos užmigo.

Kai juosta buvo įjungta, jis 15 minučių keliavo bagažo patikrinimo juosta, paskui pro galingas rentgeno mašinas, ten jis galų gale buvo ir pastebėtas. Po įvykio, kai buvo peršviestas galingais rentgeno spinduliais vyras nugabentas į ligoninę atlikti reikalingų tyrimų.

Policija paneigė, kad šiame oro uoste nėra užtikrinamas pakankamas saugumas. “Oro uosto saugumo sistemą atidaryti gali tik darbuotojas, kuris pakrauna bagažą.

Norvegas galėjo keliauti ratu pagrindine juosta, tačiau jis niekada nebūtų patekęs į privačias oro uosto vietas”, – teigė policininkas.

Kitas pareigūnas dienraščiui teigė, kad neįmanoma išvengti tokių nelaimingų atsitikimų, jeigu registratūroje nėra jokio darbuotojo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius