-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškės antrieji „Djscene geriausi“

Praėjusiais metais naują tradiciją pradėjęs elektroninės muzikos portalas Djscene.lt ir šiemet sukvietė naktinės muzikos scenos veikėjus įvertinti kolegų darbą. Vasario 25-ąją, penktadienį Vilniaus klube „Havana Social Club“ įvyks antroji didžėjų apdovanojimų ceremonija „Djscene geriausi“. Joje bus apdovanoti dešimt pačių didžėjų geriausiai vertinamų atlikėjų bei penki tie, į kuriuos sudėta daugiausiai vilčių.
Vienas 2010-ųjų geriausių didžėjų – Ignas
Vienas 2010-ųjų geriausių didžėjų – Ignas / Djscene.lt

Idėja ne klausytojams, o kūrėjams suteikti teisę įvertinti savo kolegas Djscene.lt komandai kilo prieš daugiau nei metus. Praėjusių metų vasarį pirmasis toks profesionalų sudarytas didžėjų reitingas pristatytas klube „Gravity“. Tuomet apie šimtas didžėjų, atlikėjų, renginių organizatorių, žurnalistų į topą surikiavo 50 vardų. 9 iš 10-ies aukščiausiai buvusių pasirodė renginyje, bet jų vardai iki apdovanojimų dienos nebuvo paskelbti.

„Tai buvo rizikingas, bet naujoviškas ir mums patiems labai įdomus žingsnis organizuojant renginį“, – prisimena Djscene.lt portalo vadovas Tomas Bazys, „Visgi buvome įsitikinę, kad visi, apsilankę klube, ir nustebs, ir apsidžiaugs – dešimtukas buvo ypač spalvingas, o jame atsidūrę didžėjai atstovavo bent pustuziniui skirtingų elektroninės muzikos stilių“. 

Belieka priminti, kad „Djscene geriausiais“ pernai tapo Manfredas, Intakz, Kastis Torrau, Justas Fresh, Ignas, Pagalve, Mamania, Mantas T., Vidis ir Saulty. Neabejotina, kad šiemet dešimtukas keisis – į kurią pusę, kol kas prognozuoti sunku. Daugelis neseniai kalbintų pirmųjų laureatų prasitarė šiemet nededantys į save daug vilčių, kiti žadėjo dar ir pagerinti praėjusių metų rezultatą. Visi kaip vienas tvirtino, kad pernai buvo maloniai nustebinti ir, nors rimtai į didžėjų rinkimus nežiūri, kolegų įvertinimas jiems pasirodė tikrai svarbus.

Antruosiuose apdovanojimuose Djscene.lt pristato ir naujovę. Tai – „Djscene viltys“. Visi, balsavę už „Djscene geriausius“ (atidavusių savo asmeninius topus šiemet buvo pora dešimčių daugiau), dar prirašė ir po vieną, dažniausiai šviežią, vardą, kuris, jų nuomone, šiemet turi daugiausiai šansų sublizgėti. Penki iš daugiausiai tokių vertinimų surinkusių taip pat pasirodys „Havana Social Club“, jiems bus atiduota restorano salė.

Penkiolika vardų, dvi salės, plojimai, apdovanojimai ir neprognozuojama elektroninės muzikos programa. Tai viskas, ką kol kas apie vasario 25-ąją gali išduoti Djscene.lt komanda. Tiesiog slapčiausias miesto vakarėlis, kuriame nustebti arba rėkti „Sakiau, sakiau!“ bus daugybė progų, kaip ir paspausti ranką savo mėgstamam atlikėjui, papuoštam medaliu. 10-ąją vietą tope užėmęs didžėjus startuos jau 22 val., taigi vėluoti – nemandagu. Iėjimas iki vidurnakčio kainuos 10 Lt, vėliau – 15 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius