-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasimatymus keičia internetas

Vis daugiau žmonių, mėgindami sutaupyti pinigus, susipažinimui su priešingos lyties asmenimis renkasi ne viešas vietas, o internetą. Be to, vis daugiau jų pasimatymus skiria ne realioje, o virtualioje erdvėje.
Laisvės alėjoje – nemokamas bevielis interneto ryšys.
Vis daugiau žmonių, mėgindami sutaupyti pinigus, susipažinimui su priešingos lyties asmenimis renkasi internetą. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pasak „Sky News“, vien Didžiojoje Britanijoje internetinių pažinčių svetainių populiarumas išaugo net 20 procentų, palyginti su pernai metais. Šios „pažinčių rinkos“ pelnas siekia apie 80 milijonų svarų, o ateityje dar išaugs.

„Recesijos metu vis daugiau žmonių renkasi leisti laiką namuose, vietoj to, kad eitų į restoranus, kavines, barus, o internetinės pažintys – puikus būdas susipažinti su naujais žmonėmis“, – teigia rinkos analitikas Mattas Kingas.

Be to, pasak jo, sudėtingais gyvenimo momentais žmonės iš naujo įvertina tai, kas jiems svarbu, dėl ko dažniausiai ieško meilės.

Pasak vienos britės Amber Ward, bene visi jos draugai šiandien ieško pažinčių internete, o ir ji pati galiausiai pasijuto visuomenės dalimi, kai pradėjo bendrauti internetu. Be to, mergina tikina, kad bendraujant internetu lengviau pažinti žmogų, nei per pirmąjį pasimatymą realybėje.

Įvairiais apskaičiavimais, šiandien apie 5,2 milijono britų ieško pažinčių interneto svetainėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius