Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Per dvi dienas brazilė numirė du kartus

Garbaus amžiaus brazilė Maria das Dores da Conceicao atsibudo prabėgus keturioms valandoms po to, kai medikai konstatavo jos mirtį, pranešė „O Globo“.
Laidojimo paslaugos
Karstas / Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr.

88 metų San Paulo gyventoja atsipeikėjo jau paguldyta į karstą laidojimo biure, į kurį buvo atvežta iš ligoninės.

Leidinio duomenimis, senutės mirtis buvo konstatuota trečiadienį, gruodžio 22-ąją, 16.50 val. vietos laiku. Kaip rašoma medicininiuose dokumentuose, pacientės kvėpavimas buvo sustojęs, o prietaisai nefiksavo jokios gyvybiškai svarbių organų veiklos. Konstatavę mirtį, medikai kūną iš ligoninės išsiuntė į laidojimo biurą.

Tos pačios dienos vakarą, 20.30 val., moteris atsigavo. Da Conceicao buvo iškelta iš karsto ir vėl skubiai išvežta į ligoninę. Deja, prabėgus vos porai dienų, penktadienį, moteris vėl mirė. Šį kartą galutinai. Mirties priežastis nėra skelbiama, tačiau artimieji žiniasklaidai atskleidė, kad senutė kentėjo nuo Alzheimerio ligos.

Šiuo metu miesto valdžia pradėjo įvykio tyrimą. Policijos nuomone, dėl to, kad dar gyva moteris buvo paguldyta į karstą, gali būti kalti gydytojai, neteisingai diagnozavę būklę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius