-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po insulto girtuoklis virto idealiu vyru

Girtuoklis britas, kuris grįžęs namo nuolat keikdavo gyvenimo draugę, po patirto insulto virto kone idealiu vyru, skelbia Didžiosios Britanijos naujienų televizijos kanalas „Sky News“.
Vyras su buteliu
Geriantis vyras / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Trauma

44 metų Kenas Merryweatheris dažnai išeidavo iš namų ir ištisomis naktimis girtaudavo, o grįžęs pykdavosi su ilgamete gyvenimo drauge Tracey. Tačiau viską pakeitė vyrą ištikęs staigus insultas. Kenas taip pasikeitė, kad Tracey net sutiko už jo tekėti.

„Už senojo Keno nieku gyvu nebūčiau tekėjusi. Tačiau dabar jis visiškai kitoks“, – pasakojo ji. Pats Kenas, nors patirtas insultas paliko pėdsakų, džiaugiasi, kad liga pavertė jį malonesniu vaikinu.

„Buvau tikras keikūnas, ypač išgėręs kelias pintas alaus, – pasakojo vyras. – Po darbo eidavau tiesiai į aludę ir grįždavau namo tik paryčiais. Dabar nebegeriu nė lašo. Tracey sako, kad virtau kitu žmogumi.“

Viskas pasikeitė po vienos išgertuvių nakties. Kitos dienos rytą Tracey rado vyrą susmukusį be sąmonės ant vonios grindų. Jis nekvėpavo ir moteriai teko jį gaivinti.

„Praradau 50 ar 70 proc. atminties. Turėjau iš naujo mokytis vaikščioti ir kalbėti. Medikų klausiau, ar tai įvyko dėl mano gėrimo, jie sakė, kad ne. Greičiausiai tai tebuvo tiksinti bomba“, – pasakojo „idealusis vyras“.

„Esu girdėjusi, kad po insulto išsiskiria aštuonios iš dešimties porų, nes žmonės labai pasikeičia, bet aš manau, kad Kenas negalėjo pasidaryti dar blogesnis“, – juokavo Treisė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius