-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pugačiova, Orbakaitė ir Baisarovas pakviesti į Dūmoje vyksiančius svarstymus šeimų gerovės klausimais

Rusijos Valstybės Dūmoje pirmadienį vyks svarstymai šeimų gerovės klausimais, per kuriuos bus aptarta situacija, susidariusi dėl verslininko Ruslano Baisarovo ir dainininkės Kristinos Orbakaitės sūnaus Denio Baisarovo.
Ala Pugačiova
Ala Pugačiova. / RVG Events nuotr.

„Spalio 5 dieną ketiname surengti parlamento svarstymus šeimų gerovės klausimais ir juose bus išnagrinėta situacija, susidariusi dėl Denio Baisarovo“, – pranešė žurnalistams Dūmos šeimos ir jaunimo reikalų komiteto pirmininkė Jelena Mizulina

Ji pabrėžė, kad kvietimai dalyvauti svarstymuose nusiųsti D.Baisarovo močiutei Alai Pugačiovai, taip pat vaiko motinai ir tėvui, kurių šeimos istorija, susijusi su vaiko gyvenamosios vietos nustatymu, sukėlė daug atgarsių.

„Visi jie jau įtraukti į kviestųjų sąrašą“, – paaiškino J.Mizulina.

Šiuos svarstymus surengti pasiūlė frakcija „Teisingoji Rusija“ drauge su Valstybės Dūmos komitetu šeimos, moterų ir vaikų klausimais.

Frakcijos „Teisingoji Rusija“ spaudos tarnybos išplatintame pranešime taip pat nurodoma, kad Valstybės Dūma apgailestauja, jog kai kurios žiniasklaidos priemonės mėgina suteikti „geltoną atspalvį“ numatytiems svarstymams tema „Rusijos šeimų gerovė: įstatymų leidimo sunkumai ir kaip juos spręsti“.

„Tai – pagal planą surengti svarstymai, jų pagrindinis uždavinys – ne išnagrinėti privačius atvejus ir žinomų žmonių konfliktus, o parengti siūlymų, kaip patobulinti šeimos įstatymus“, – pažymėjo spaudos tarnyba.

Ten buvo patvirtinta, jog kvietimai šios konfliktinės situacijos dalyviams nusiųsti ir, jeigu norės, jie galės dalyvauti diskusijoje, „juo labiau kad Ala Pugačiova – RF visuomenės rūmų narė“. Tačiau,  „Teisinoji Rusija“ atstovaipridūrė, kad svarstymai įvyks ir jeigu žinomi asmenys nedalyvaus.

K.Orbakaitės atstovė spaudai Natalija Nikitina anksčiau pranešė, kad dainininkė spalio 5 dieną ketina pasisakyti Valstybės Dūmoje ir papasakoti apie situaciją, susijusią su jos bendro vaiko su R.Baisarovu gyvenamosios vietos nustatymu.

Rugsėjo 3 dieną K.Orbakaitė kreipėsi į Maskvos Tverės rajono teismą, prašydama nustatyti, su kuriuo iš tėvų turi gyventi jos jaunesnysis sūnus Denis, kurį atsisako grąžinti jo tėvas R.Baisarovas. Tą pačią dieną R.Baisarovas kreipėsi į Grozno teismą, prašydamas nustatyti sūnaus gyvenamąją vietą.

Rugsėjo 15 dieną Grozno teismas nustatė, kad Denis turi gyventi su tėvu. Vėliau K.Orbakaitė nusiuntė kasaciją šiam sprendimui į Čečėnijos Respublikos Aukščiausiąjį teismą. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius