-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Red Bull Music Academy“ su Onra priešaky sudrebino Vilnių

Šeštadienį sostinės klubą „Soul Box“ užėmusi „Red Bull Music Academy“ informacinė sesija vos talpino visus norinčius. Nuo 1998-ųjų gyvuojantį muzikinį projektą be sienų lietuviams pristatė net keturi akademijos absolventai – prancūzas Onra, lenkas Eltronas Johnas bei estai DJ Quest ir Sanderis Mölderis.
„Red Bull Music Academy“
„Red Bull Music Academy“ / „Red Bull Music Academy“

Vakarą „Soul Box“ pradėjo improvizuota paskaita, kurioje susirinkusieji didžėjai, prodiuseriai, vokalistai ir kiti be muzikos nebegalintys gyventi asmenys sužinojo bene viską, ką apie „Red Bull Music Academy“ gali papasakoti joje studijavę. Stojimo proceso subtilybės, gyvenimas tarp akademijos sienų, techninės specifikacijos, galimybės, pažintys, net faktas, kad studentus maitina tikrai karališkai – viskas skambėjo įkvepiančiai.

Mikrofoną vienas kitam iš rankų graibstę infosesijos svečiai negailėjo išties atvirų patarimų ir minčių apie tai, kaip „Red Bull Music Academy“ pakeitė jų gyvenimą bei praplėtė akiratį, bei ragino nepamiršti būti savimi. Visa tai tam, kad lietuviai stojimo į akademiją anketas užpildytų kuo taikliau ir nuoširdžiau, o šių metų rudenį bent vienas mūsiškis pravertų muzikos mokyklos štabo Niujorke duris.

Sutemus prie savo biografijas „Red Bull Music Academy“ jau įsirašiusių atlikėjų už dviejų „Soul Box“ pultų prisijungė ir perspektyvūs lietuviai. Kiek po vidurnakčio klube nebūtų galėjusi nutūpti net musė, o kai garbiausias vakaro svečias Onra sugrojo savo per infosesiją smulkiai išnagrinėtą „The Anthem“, atmosfera šokių aikštelėje užkaito iki masyvaus festivalio ribos. Ar bereikia daugiau įrodymų, kad „Red Bull Music Academy“ yra kažkas nuostabaus?

Norint patekti į Niujorką savo anketą ir muzikos pavyzdį į akademijos būstinę reikia išsiųsti iki balandžio 2-osios.

Visa informacija pasiekiama adresu www.redbullmusicacademy.com.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius