-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Savo žmonos anketą pažinčių svetainėje aptikęs britas keršydamas į jos automobilį pripylė arklio išmatų

Pasipiktinęs savo žmonos neištikimybe, po to, kai vienoje pažinčių svetainėje aptiko jos anketą, britas nusprendė surengti Valentino dienos kerštą savo sutuoktinei, praneša „The Dailymail“.
Savo žmonos anketą pažinčių svetainėje aptikęs britas keršydamas į jos automobilį pripylė arklio išmatų
Savo žmonos anketą pažinčių svetainėje aptikęs britas keršydamas į jos automobilį pripylė arklio išmatų / Kadras iš vaizdo įrašo

Linkonšyro grafystėje gyvenantis vyriškis apie savo žmonos neištikimybę sužinojo visiškai atsitiktinai, kompiuteryje aptikęs įjungtą jos elektroninį paštą, kuriame buvo nuoroda į kissinggates.com pažinčių svetainę, skirtą vienišiems ūkininkams.

Vyriškio žmonos Becky Jones (37) anketoje buvo nurodyta, kad ji jau 5 metus yra susituokusi, tačiau jos vyras yra „pamišęs idiotas“, kuris net nežino, kad ji yra užsiregistravusi šioje svetainėje. B.Jones anketoje taip pat nurodė du mylimiausius dalykus – savo žirgą ir automobilį „Peugeot“ su pakeliamu stogu.

Visa tai pamatęs B.Jones vyras sugalvojo savo žmonai kerštą, kurį nufilmavo ir vėliau vaizdo įrašą įkėlė į „Youtube“ svetainę.   

Vaizdo įrašas, kurio nufilmavimo laikas nėra žinomas, prasideda vyriškio paaiškinimu, kaip jis aptiko šią savo žmonos anketą. Vėliau, skaitydamas savo žmonos prisistatymą ir atkreipdamas dėmesį į jos mylimiausius dalykus, britas pasidžiaugia turintis savo žmonos numylėto automobilio raktelius.

Vėliau vaizdo įraše užfiksuota, kaip kerštingas vyras atsivaro traktorių, pilną arklio išmatų, ir, atidaręs žmonos automobilio stogą, visas jas išpila į „Peugeot“ saloną.

Džiaugdamasis savo žygdarbiu vyriškis vaizdo įrašo pabaigoje ištaria: „Su Valentino diena, mieloji, tai tau turėtų parodyti, koks pamišęs aš esu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius