-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šilalė šoka: miestą reprezentuojančiame videoklipe trypia ir krepšininkas Marijonas Petravičius

Pirmąją rugpjūčio dieną internete ėmė plisti mažą Vakarų Lietuvos miestelį Šilalę reprezentuojantis vaizdo klipas. Pagal vasaros hitu tapusios Justino Timberlake'o nuotaikingos dainos „Can't stop the feeling“ ritmą jame šoka tiek meras, tiek ir autoserviso darbuotojai, maitinimo įstaigų padavėjos, žymūs sportininkai, medikai, gaisrininkai ir netgi autokopėčių darbininkas.

Idėjos autorė šilališkė fotografė bei verslininkė Jurgita Bergelienė teigia, jog šis vaizdo klipas skirtas emigravusiems kraštiečiams. Tam, kad išvydę jį, jie prisimintų vaikystėje itin mėgtas gimtojo miesto vietas, pažįstamus veidus.

Norisi, kad žmonės negalvotų, jog tik didžiuosiuose miestuose galima linksmintis. Mažuose miesteliuose taip pat linksma.

„Norisi, kad žmonės negalvotų, jog tik didžiuosiuose miestuose galima linksmintis. Mažuose miesteliuose taip pat linksma. Šokama. Klipu siekėme sukelti geras emocijas. Juk tiek daug negatyvo dabar aplink“, – tikino J.Bergelienė.

Idėja sukurti tokį filmuką jai kilo pirmą kartą išvydus originalų Justino Timberlake'o vaizdo klipą. Juk jame veiksmas vyksta tokiame pačiame mažame miestelyje. Tad sąsaja su Šilale greitai gimė galvoje.

„Mano brolis Tomas Paulikas anksčiau yra dirbęs su kameromis, filmuodavo, tad pasiūliau jam kartu sukurti šį filmuką. Tai – mūsų idėjinis darbas. Šiek tiek prie jo finansavimo prisidėjo privačios bendrovės, nors tai – tik montavimo kaštų padengimas“, – šeimos dovaną savo mylimam miestui pristatė Jurgita.

Jurgitos Bergelienės asmeninio albumo nuotr./Akimirka iš vaizdo klipo apie Šilalę filmavimo
Jurgitos Bergelienės asmeninio albumo nuotr./Idėjos autorės šeima, brolis su krepšininkais M.Petravičiumi bei J.Elviku

Filmavimai truko tris dienas. Montavimo darbai – tris savaites. Kol galiausiai, rugpjūčio 1-ąją dieną vaizdo klipas išvydo dienos šviesą. Jame iš viso nusifilmavo 24 Šilalėje gimę ir augę šilališkiai. Tarp kurių – ir Prancūzijoje šiuo metu rungtyniaujantis futbolininkas Edvinas Gertmonas, ir gatvės viduriu tiesiog žingsniuojantis pats šio miestelio meras Jonas Gudauskas.

„Gaila, jog ne visi žymūs šilališkiai užfiksuoti mūsų filmuke. Tokie kaip krepšininkas Lukas Lekavičius ar dviratininkas Ramūnas Neverdauskas. Užtat prie „Maximos“ netikėtai sutikau JAV gyvenantį Marijoną Petravičių. Jis nė nedvejojęs sutiko prisidėti. Žmonių išties ilgai nereikėjo įkalbinėti. Tiesiog paleidi garsiai muziką, kad nesijaustų vieniši, ir jie šoka“, – patikino Jurgita.

Pasak jos, daugiau žmonių „įtalpinti“ į vaizdo klipą nebūtų leidusios ir techninės galimybės – galiojo laiko limitas. O kad besifilmuojantiems būtų drąsiau, kartu su jais už kadro šoko ir pati idėjos autorė. Šimtus kartų per dieną girdėta J.Timberlake'o daina nespėjo atsibosti. Juk ji tokia pozityvi.

„Gaila, jog filmavome tik su viena kamera. Būtų daug smagios užkadrinės medžiagos“, – šyptelėjo Jurgita.

Šilalėje, kurioje ilgąjį rugpjūčio savaitgalį vyks miesto šventė, šiuo metu gyvena 6000 gyventojų.

VIDEO: Šilalę reprezentuojančiame nuotaikingame vaizdo klipe šoka ir Marijonas Petravičius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius