-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Staigmena: britė suprato, kad yra nėščia, likus kelioms minutėms iki gimdymo

Pardavėja dirbanti moteris manė, kad ją kamuoja menstruaciniai skausmai ir apstulbo sužinojusi, jog jai prasidėjo gimdymas. Didžiojoje Britanijoje gyvenanti 23-ejų Sarah Ireland suprato, kad laukiasi tik tada, kai pradėjo gimdyti, praneša dailymail.co.uk.
Nėštumas
Nėštumas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Didžiojoje Britanijoje gyvenanti 23-ejų Sarah Ireland suprato, kad laukiasi tik tada, kai pradėjo gimdyti, praneša dailymail.co.uk.

Nėštumo laikotarpiu moteris numetė nemažai svorio, daug dirbo. Jos niekada nekamavo rytinis pykinimas ir Sara gan dažnai linksmindavosi su draugais.

Jos sūnus Stanlis Josephas gimė gegužės 31-ąją, dviem savaitėm vėliau nei turėjo.

„Gimdymo dieną aš dirbau, grįžusi namo miegoti nuėjau 20.30 val., tačiau man niekaip nepavyko patogiai įsitaisyti. Aš maniau, kad man prasidėjo menstruaciniai skausmai, todėl išgėriau paracetamolio tabletę ir vandens. Tačiau tai nepadėjo. Gyvenu su savo mama, todėl pažadinau ją 3 val. nakties. Mes išsikvietėme greitąją. Iš pradžių mane kamavo tokie stiprūs skausmai, kad gydytojai manė, jog man plyšo apendiksas. Tačiau vėliau jie suprato, kad man prasidėjo sąrėmiai. Netrukus, aš pradėjau gimdyti – tai truko vos 4 minutes greitosios pagalbos automobilyje“, – apie savo netikėtą gimdymą pasakoja S.Ireland.

Moters naujagimis dar penkias dienas buvo prižiūrimas specialistų, nes jam buvo prasidėjusi hipotermija. Po gimdymo ir pačiai Sarai buvo labai sunku priprasti prie savo vaiko.

„Gydytojai Stanlį išvežė į vaikų priežiūros skyrių praėjus vos 5 val. po gimdymo. Manau, tuo metu mane buvo apėmusi neigimo būsena, tada net nenorėjau savo sūnaus laikyti rankose. Kai parsivežėme jį namo, situacija nepagerėjo, man buvo labai sunku pripažinti jį, kaip savo sūnų. Viskas atrodė taip netikra. Tik praėjus dviem savaitėms po gimdymo, kai viskas šiek tiek aprimo ir galėjau viena su juo pabūti, aš pajutau ryšį su juo, galėjau jį palaikyti ir pamaitinti. Dabar jo būklė puiki ir aš be galo myliu savo sūnų“, – pasakoja jaunoji mama.

Antrasis berniuko vardas yra Josephas, taip jis pavadintas gydytojo, kuris priėmė gimdymą, garbei.

Sara šiuo metu bando susitaikyti su netikėtu šeimos pagausėjimu. Ji gyvena su mama Brenda ir dviem seserimis: dvylikamete Aimee ir aštuonmete Kacey.

„Iš pradžių aš buvau šokiruota, bet dabar esu labai laiminga. Jis yra nuostabus berniukas, kaip galima jo nemylėti? Visi aplinkiniai be galo mus palaikė ir buvo labai dosnūs. Mums padovanojo keturis vaikų vežimėlius, šešias mažas lovytes kūdikiams ir labai daug drabužių“, – pasakoja S. Ireland mama Brenda.

„Smagu, kai mūsų darbuotojai savo sugebėjimus gali panaudoti ne tik gyvybių gelbėjimui, bet ir tam, kad šį pasaulį išvystų toks mažas žmogutis“, – džiaugiasi Mike'as Wrightas, Jorkšyro greitosios pagalbos tarnybos vadybininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius