-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tyrimas: vyrai, turintys ilgus lytinius organus, yra kvailesni

Postimees.ee rašo, kad Australijos nacionalinė sveikatos ir gerovės agentūra atliko tyrimą. Jo metu bandė nustatyti vidutinį penio ilgį įvairiose pasaulio šalyse.
Nuogas vyras
Nuogas vyras / Photos.com
Temos: 2 Tyrimas Seksas

Nustatyta, kad, pavyzdžiui, estai šiais išmatavimais aplenkė rusus 0,57 cm. Estiško „vyriško pasididžiavimo“ ilgis siekia 13,78 cm. Duomenys apie Lietuvą ir Latviją nepateikti.

Surinkti duomenys buvo ne tik surašyti į lentelę, bet ir pavaizduoti specialiame žemėlapyje (spauskite čia).

Dydžiai žemėlapyje pažymėti skirtingomis spalvomis. Internete išplatinti duomenys sukėlė didelį rezonansą. Vienų šalių vyrai labai didžiavosi, o kitų – nuliūdo.

Remiantis pateiktais duomenimis, vienoje grupėje pagal „kuklius išmatavimus“ būtų rusai (13,21 cm), amerikiečiai (12,9 cm) ir australai (13,2 cm).

Pirmąją vietą tarp įspūdingiausių dydžių užima Kongo respublikos vyrai (17,93 cm). Jiems ant kulnų lipa Ekvadoro vyrukai (17,7 cm) ir Ganos stiprioji lytis (17,3 cm)...

Europoje pagal šiuos parametrus pirmauja vengrai (16,1 cm).

Trumpiausi – Azijos vyrų peniai. Tarp autsaiderių pirmauja Pietų ir Šiaurės Korėja (9,66 cm), Kambodža (10,04 cm), Indija (10,24 cm), Japonija (10,92 cm), Filipinai (10,85 cm), Šri Lanka (10,89 cm) ir Tailandas (10,16 cm).

Kaip praneša „Global Post“, buvo sudarytas ir dar vienas žemėlapis. Jame penių ilgiai lyginami su intelekto koeficientu IQ. Palyginus rezultatus nustatyta, kad Kinijoje ir Afrikos šalyse mažų „ilgių“ savininkai yra protingesni už „ilguolius“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius