-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Putino gerbėjas pačiupinėjo tūkstančio moterų krūtis

Jeigu Vladimiras Putinas po rinkimų sugrįš į Kremlių, jo inauguracijos šventėje veikiausiai sukinėsis ir Samu Nickeliu prisistatantis veikėjas. Šis vyrukas pagarsėjo vaizdo klipu, kuriame užfiksuota, kaip jis pačiupinėja tūkstančio Rusijos moterų krūtis, o paskui paspaudžia ranką kandidatui į prezidentus.
Moters krūtinė.
Moters krūtinė. / 123rf.com

Ši rinkimų kampanija stebina net visko mačiusius viešųjų ryšių specialistus. Senus triukus – važinėjimą motociklais, skraidymą naikintuvais ir šokius su meškomis keičia kur kas ryškesni projektai. Vienas tokių – virusinė akcija, vasarą parengta keliuose Rusijos miestuose. Profesionaliai sumontuotas vaizdo klipas, kuriame ponaitis Nickelis gniaužo rusių kūnus ir spaudžia dešinę V.Putinui, jau peržiūrėtas beveik tris milijonus kartų.

Kaip sakoma vienos degtinės reklamoje, protu Rusijos nesuprasi. Ką reiškia šis vaizdo klipas? Galbūt pačiupinėjęs tūkstantį moterų ir paspaudęs ranką V.Putinui tas vyrukas perduoda pastarajam šią „teigiamai įkrautą“ energiją?

Pats S.Nickelis gana miglotai aiškina šią iniciatyvą: „Liesti save visai malonu, bet įsivaizduokite jausmą, kai palieti tūkstantį merginų! Prieš šį veiksmą su visomis pasikalbėjome, sutiko tik 15 ar 20 procentų. Kokie 5-7 tūkstančiai atsisakė.

Kiekviena turėjo klausimų, kiekvienai reikėjo tai paaiškinti, todėl mes paaukojome daug laiko ir nervų. Buvo labai sunku, dirbome po 8 valandas per dieną, teko bendrauti su krūtų savininkėmis, jų draugais. Paskui aš pradėjau naktimis sapnuoti krūtis, o dienomis tie sapnai pildydavosi. Bet aš tikrai dėl to netapau gėjumi, man ir dabar labai patinka papai.“

VIDEO: Путин лапает избирательниц! / Epic! Putin paws women voters!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius