-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Varžybų dalyvį stebino ėjikų elgesys ir vyraujanti atmosfera

„Mane ypač nustebino tai, kad ėjimo varžybos sugebėjo sutraukti tokią įvairią auditoriją! Dažniausiai tokio pobūdžio renginiuose dalyvauja tam tikros, panašaus amžiaus grupės – dviratininkai, bėgikai. Šiame renginyje dalyvavo visi – vaikai, senjorai, šeimos, mokyklos, klasės...“, – apie pirmąsias „Proenzi ArthroStop“ ėjimo varžybas Vilniuje pasakojo „Melt Water“ atstovas Saulius Bartninkas.
Ėjimo varžybos
Ėjimo varžybos / Sporto biržos nuotr.

Į ėjimo varžybas Vilniuje iš viso užsiregistravo 3651 dalyvis. Tarp jų – 241 vaikas, 1547 vyrai ir 2104 moterys. Kartu dalyvavo ir senjorai. Varžybų organizatorė Vlada Musvydaitė itin stebėjosi šios amžiaus grupės dalyviais. Buvo tikimasi, kad senjorai įveiks 5 000 žingsnių zoną, eis pailsėti ir laukti, kada saviškiai baigs visą trasą, tačiau jie nestojo ir įveikė visus 15 000 žingsnių!

Nuostabią atmosferą ir nepamirštamus įspūdžius kviečiama patirti dar vienose „Proenzi ArthroStop“ ėjimo varžybose, šįkart Druskininkuose! Renginys vyks jau šį šeštadienį (gegužės 21 dieną). Starto pradžia – 12 val. K.Dineikos parke.

Kviečiami visi – nesvarbus nei amžius, nei fizinis pasirengimas. Varžytis reikės ne su kitais, o su savimi, tad kiekvienas dalyvis galės pasirinkti norimą ėjimo tempą ir žingsnių skaičių (5 000, 10 000 arba 15 000 žingsnių).

Druskininkuose, kaip ir Vilniuje, ėjikus atgaivins tyras ir kokybiškas „Melt Water“ vanduo.

„Buvau nustebęs kad net maži vaikai noriai ir aktyviai ateidavo atsigerti vandens. Maniau, kad jiems labiau įdomūs gazuoti, spalvoti gėrimai. Smagu stebėti ir žinoti, kad visuomenėje vis labiau suprantama vandens svarba nuo pat jaunystės“, – pastebėjimais dalinosi S.Bartninkas.

„Melt Water“ yra ypatingas tuo, kad gaminant šį vandenį, yra atliekamas daugiakopis šaldymo, ekstrakcijos ir ledo tirpimo procesas. Šis vanduo – aukščiausios kokybės, kurio gamyba paremta natūraliai gamtoje vykstančiu fenomenu – ledynų formavimusi ir tirpsmu.

Atliekant bet kokią fizinę veiklą, vanduo yra labai svarbus kūnui. Ne ką mažiau svarbu yra vandens kokybė.

„Tirpsmo vanduo pasižymi lengva mineralizacija, švelniai šarminiu pH, mažu natrio kiekiu – visa tai padeda greitinti organizmo medžiagų apykaitą. Dėl savo tyrumo tirpsmo vanduo yra lengvai pasisavinamas organizmo, nes organizmas nešvaisto energijos vandens absorbavimui ir valymui, tai palieka daugiau energijos ėjimui“, – pasakojo S.Bartninkas.

Tyru ir kokybišku vandeniu pažadama aprūpinti visus „Proenzi ArthroStop“ ėjimo varžybų Druskininkuose dalyvius. Eiti bus galima ir stumiant vaikučio vežimėlį, ir vedantis augintinį, tad ypač laukiamos šeimos, taip pat nepamiršiančios pasikviesti ir senelių!

Senelius galite pakviesti nusiųsdami jiems ranka rašytą laišką! Nueikite į www.ejimovarzybos.lt, susiraskite registraciją, o ten spauskite „Pakviesti eiti savo senelius!“ Įveskite senelių gyvenamosios vietos adresą, o „Gintarinė vaistinė“ pasirūpins, kad juos pasiektų laiškas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius