Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vero Cafe“ kava džiugins Vilniaus širdyje

Karštą vasaros dieną niekas taip maloniai neatgaivina kaip puodelis kvapnios, su meile paruoštos kavos. Nereikia būti alchemiku ar keliautoju laiku, kad suprastum, jog gyvenimo eliksyras kartais gali slėptis net kavos puodelyje.
Naujoji „Vero Cafe“ kavinukė
Naujoji „Vero Cafe“ kavinukė / „Vero Cafe“ nuotr.

„Vero Cafe“ norėdama šią vasarą pradžiuginti vis daugiau gyvenimu ir puikia kava besimėgaujančių vilniečių, nutarė šių metų birželio 4 d. atidaryti dar vieną jaukią kavinukę Gedimino pr. 1. Tai 3–čia kavinė Vilniuje ir jau 8–ta „Vero Cafe“ kavinukė Lietuvoje.

Atidarymo dieną kiekvienas perkantis kavos puodelį „Vero Cafe“ gaus dovanų nuolaidų kuponą, o nuo 18 iki 21 val. persikels į 1950–uosius ir galės pasigardžiuoti ne tik kava, bet saksofonu grojančiu Gražvydu Kardoku. To laikmečio gyvenimo stilių atkartos pantomimos teatro aktoriai, tad kiekvienas atvykęs į atidarymą bent trumpam persikels keletu dešimtmečių atgal. Pyragaičių mėgėjai, kartu su kava įsigiję mėgstamą skanėstą, galės vietoje įsiamžinti pozuodami savo šaržui.

Tik atidarymo dieną „Vero Cafe“ lankytojai turės progą pamatyti ir paragauti tikrų meistrų gaminamos kavos, nes ją ruoš Ina Poderytė – 2010 metų Lietuvos kavos ruošimo čempionato „Latte art“ rungties II vietos nugalėtoja. Savo profesionalumu taip pat stebins Indrė Dukauskaitė – 2010 metų kavos ruošimo čempionate pripažinta geriausią kapučino kavą Lietuvoje gaminančia barista. Tarp žavių merginų tą dieną už baro suksis ir Domas Ivonis – II vietos nugalėtojas šių metų Lietuvos kavos ruošimo čempionate.

Pasak „Vero Cafe“ direktorės Laimos Vėželienės, šis kavinukių tinklas jau seniai svajojo įsikurti Vilniaus širdyje prie pat Rotušės. „Negalėjome sau leisti pasakyti ne, kai tokia proga įsirengti naują kavinukę iš tiesų pasitaikė“, – sakė L.Vėželienė.

Džiazo muzika, besiplaikstančios 1950–ųjų suknelės, fantastiška kava, miesto šurmulys, kuris įsuks į nuostabaus skonio ir gyvenimo malonumų verpetą. Belieka tik birželio 4 d. ateiti į naujosios „Vero Cafe“ kavinukės atidarymą Gedimino pr. 1.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius