-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vokietijoje berniukas iškvietė policiją, kai mama paprašė susitvarkyti savo kambarį

Acheno (Vakarų Vokietija) policija sukilo ant kojų, kai sulaukė vaiko, besiskundžiančio „prievartiniu darbu“ skambučio. Tačiau vėliau paaiškėjo, kad vienuolikmetis į policiją paskambino dėl to, kad jo mama paprašė padėti sutvarkyti namus.
Žaidžiantis vaikas
Žaidžiantis vaikas / sxc.hu nuotr.

Kaip praneša naujienų agentūra AFP, pirmadienį į policiją paskambinęs vaikas pasiskundė, kad jo motina „verčia jį dirbti visą dieną“. „Aš esu verčiamas dirbti visą dieną, man nebelieka nė kiek laisvalaikio“, – skundėsi berniukas pareigūnams.

Jo motina vėliau policijai sakė, kad sūnus nuolat priekaištauja jai, kai yra prašomas padėti namuose vasaros atostogų metu, ir vis grasina pasiskųsti policijai dėl „prievartinio darbo“.

Kai motina liepė jam susirinkti popierius nuo grindų savo kambaryje, berniukas galiausiai įvykdė grasinimą ir susuko pagalbos centro numerį.

„Jis visą dieną tik žaidžia, o kai aš liepiu jam susitvarkyti tai, ką suvertė, jis tai vadina prievartiniu darbu“, – sakė moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius