Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vokietijos teismas pakliuvo į aklavietę svarstydamas dvynių plėšikų bylą

Broliai dvyniai, kurie sausį buvo suimti įtariant, kad apiplėšė garsiausią Berlyne prabangų prekybos centrą, buvo paleisti, nes nesugebėta nustatyti, kuris iš jų dalyvavo šiame nusikaltime, trečiadienį pranešė Vokietijos teismas.
Teismas
Teismas / Photos.com nuotr.
Temos: 1 Vokietija

„Sprendžiant iš turimų įrodymų, galime daryti išvadą, jog bent vienas iš brolių dalyvavo nusikaltime, tačiau neįmanoma nustatyti, kuris iš jų“, – nurodoma teismo pranešime.

Žiniasklaida pranešė, kad įžūlaus apiplėšimo, per kurį buvo pagrobta apie 5 mln. eurų (apie 17 mln. litų) vertės juvelyrinių dirbinių, taikiniu tapo didžiausias Europoje prekybos centras „KaDeWe“, esantis Vokietijos sostinės centre.

Manoma, kad vagys padėjo vienas kitam užsiropšti ant šio pastato stogo pro pirmame aukšte esančią stoginę ir įsibrovė į prekybos centrą pro stoglangį.

Iš Žemutinės Saksonijos kilę broliai buvo suimti praėjus dviem savaitėms po šio incidento, tačiau jų genetinė informacija tokia panaši, jog nusikaltimo vietoje rasti DNR pėdsakai negalėjo tapti patikimais įtariamųjų kaltės įrodymais.

Pasak teismo, tyrimas tęsiamas.

Praėjusį mėnesį kilus panašiai painiavai Malaizijoje, teismo ir kartuvių išvengė identiški dvyniai, kurie buvo įtariami narkotikų prekyba.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius