-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įspūdingi riedlentininkų triukai ir atgijęs Vilniaus „Kablys“ – „Tebūnie naktyje“

Naujam gyvenimui prikeltas „Kablys”, įsikūręs Vilniuje, Kauno g. 5, – tampa aktyvaus laisvalaikio centru ir visus kviečia į atvirų durų naktį! Pirmą kartą prie kultūrinės programos „Tebūnie naktis!“ prisijungiantis „Kablys“ ruošiasi lankytojus įtraukti į aktyvių ir originalių renginių sūkurį jau birželio 18-ąją. Vienoje erdvėje susiburs riedlenčių, BMX dviračių, grafičių meno, gatvės šokių ir kino gerbėjai.
Riedlentininkas
Riedlentininkas / „Scanpix“ nuotr.

Be jokio mokesčio visi norintys galės išbandyti pirmąjį Lietuvoje uždarą riedlenčių parką ir nustebinti publiką savo atliekamais triukais. Jų laukia „Skate and BMX Jam Session“. Geriausius dalyvius apdovanos „Kablyje“ įsikūrusi ekstremalaus sporto prekių parduotuvė „CRANK skateshop“ ir kiti rėmėjai.

Taip pat vyks grafičių kovos su „Paint Club“. Tai – unikalus tarptautinis talentingų tapytojų, dizainerių, komiksų dailininkų ir gatvės menininkų konkursas. Naudodamiesi spalvotais markeriais ir balta drobe komandos po du žmones dėl nugalėtojo titulo varžysis kūrybiškame interaktyviame konkurse. Nugalėtojai tarpusavyje kausis dėl čempiono titulo ir galimybės kautis tarptautiniame čempionate. Prizininką išrinks teisėjai kartu su žiūrovais.

„Kablyje“ gatvės šokių asociacija „dancing.lt“ pristatys pirmąjį savo renginį – „Street dance Battle“, kuriame gatvės šokis atsiskleis per kovą! Skirtingose kategorijose susirungs geriausi Lietuvos hiphopo, B-Boying (breiko), popingo bei hauso stilių šokėjai.

Po apdovanojimų žiūrovai bus kviečiami jaukiai trumpametražinių filmų „Vilnius Film Shorts 2010“ peržiūrai. Viso renginio metu veiks Goethe instituto parodą „Muzika+X“, kurioje bus eksponuojamos muzikinės afišos iš Vokietijos.

„Kablio“ komanda laukia visų, kuriems patinka panaktinėti ir atrasti naujai atgyjančias Vilniaus erdves. Atvirų durų naktis vyks birželio 18-ąją, įėjimas į „Kablį“ nemokamas, durys atidaromos 19 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius