-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gegužės 20 dieną knygynuose pasirodys Johno Irvingo romanas „Naujojo Hampšyro viešbutis“

Gegužės 20 dieną knygynuose pasirodys vieno garsiausių pasaulio rašytojų, Vilniuje praėjusiais metais viešėjusio Johno Irvingo romanas „Naujojo Hampšyro“ viešbutis“. Tai penktasis amerikiečio romanas, išleistas 1981 metais. Pagal šį romaną režisierius Tony Richardsonas pastatė filmą, kuriame vaidino garsi amerikiečių aktorė Jodie Foster.
Johnas Irvingas
Johnas Irvingas / „Almos litteros“ nuotr.
Temos: 2 Viešbutis Gegužė

„Johnas Irvingas Lietuvoje turi gausų būrį skaitytojų, kuriems įdomu ir naujausi, ir seniau leisti rašytojo kūriniai. „Naujojo Hampšyro viešbutis“, pasirodęs po romano „Pasaulis pagal Garpą“, jau yra seniai nekantriai laukiamas ir tikrai nenuvils rašytojo talento gerbėjų“ – džiaugėsi leidyklos „Alma littera“ leidybos direktorė Danguolė Viliūnienė.

Romane J. Irvingas skaitytojus supažindina sus neįprasta Berių šeima, kuri laikosi nuostatos, kad „nelaiminga pabaiga neturėtų trukdyti žmogui gyventi įdomiai ir turiningai“. Visi tos šeimos nariai myli vieni kitus, tik kartais gal pernelyg karštai – ne visai taip, kaip derėtų. Berių šeimos gyvenimas apskritai kupinas meilės ir svajonių, gniuždančių nelaimių ir keistų, bet logiškų sutapimų, „kokiais dažnai būna pagrįstos geros istorijos“.

Amerikiečių rašytojas tiek visame pasaulyje, tiek Lietuvoje išgarsėjo romanais: „Pasaulis pagal Garpą“, „Našlė vieneriems metams“, „Ketvirtoji ranka“, „Malda už Oveną Minį“, „Sidro namų taisyklės“, „Kol tave rasiu“, kurių lietuviškų leidimų jau parduota daugiau nei 100 tūkstančių egzempliorių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius