-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aurimas Petrevičius-Miksas: „Atrodau baisus, bet nesu piktas“

Laidos „Kviečiu vakarienės“ šios savaitės dalyviai neslėpė susižavėjimo pirmadienį vakarienę ruošusiu Aurimu Petrevičiumi, geriau žinomu tiesiog kaip Miksu. O jis pats juokėsi dėl to, kad kitiems dažnai atrodo, jog jis yra piktas žmogus.
„Kviečiu vakarienės“
„Kviečiu vakarienės“ / Eduardo Bareikos nuotr.

„Koks gražus, kokios žalios akys. Iš pradžių pagalvojau, kad nevedęs ir iškart pradėjau svarstyti, kokiai draugei galėčiau jį pasiūlyti“, – susipažinusi su Miksu kvatojo Lidija Rasutis. Visgi jos draugėms teks nusivilti – Mikso namie kasdien laukia žmona, tačiau šeiminis statusas jam tikrai netrukdo pasikviesti draugų gardžios vakarienės.

Kita atėjusi viešnia, grupės „GeraiGerai&Miss Sheep“ vokalistė Dovilė Filmanavičiūtė taip pat negailėjo komplimentų šeimininkui: „Kai pamačiau, supratau, iš kur jį žinau. Juk jis groja, šoka, trepsi, o, kaip dabar paaiškėjo, ir valgyti gamina“. Energingasis Miksas, dieną dirbantis įprastą darbą biure prie kompiuterio, savo laisvalaikį skirsto daugybei pomėgių: kartu su draugais įkūrė lindyhopo mokyklą, vienas iš pirmųjų Lietuvoje pradėjo šokti stepą, mėgsta aitvarus, vandens sportą, visko net neišvardysi.

Vienu iš savo trūkumų Miksas įvardija pernelyg didelį atvirumą, dėl kurio kitiems kartais pasirodo įžūlus ir pats nukenčia. Tačiau „Kviečiu vakarienės“ filmavimo metu įžūlumu jo niekas neapkaltino. „Tokie žmonės, kaip jis, patys yra kaip desertas“, – laukdamas paskutinio vakarienės štricho Miksą gyrė dizaineris Seržas Gandžumianas.

Vaizdingų apibūdinimų jis negailėjo ir Lidijai Rasutis. „Ji – tikras atominis ginklas“, – šypsojosi vegetaras S.Gandžumianas, nė kiek nesupykęs dėl provokuojančio Lidijos klausimo, ar galima bučiuotis su moterimi, kuri valgo kiaulieną.

„Žinote, matosi, kad ji gyveno užsienyje. Jei aš užduočiau tokį klausimą, būčiau buvusi palaikyta chame arba išprotėjusia merga“, – pastebėjo D.Filmanavičiūtė.

VIDEO: Aurimo-Mixo gaminimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius