Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Greičiausias kūdikis ropojo sauskelnių link (nuotraukos)

Vilniuje, prekybos centre „Panorama“, sekmadienį vyko radijo stoties „M–1 Plius“ organizuojamos kūdikių lenktynės. Jau vienuoliktus metus iš eilės vykstančios lenktynės rengiamos Vaikų gynimo dienos proga.
Lenktynių akimirka
Lenktynių akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Per lenktynes mažylis, kurio amžius privalo būti nuo pusės metų iki metų, turi pirmasis nuropoti 5 metrų atstumą. Finiše kūdikio laukia vienas iš tėvelių ir savo atžalą vilioja visais įmanomais būdais. Šiemet, kaip ir kasmet, dauguma tėvelių kvietė vaikus įvairiais technikos stebuklais: nešiojamaisiais kompiuteriais, mobiliaisiais telefonais, fotokameromis ir automobilių rakteliais. Kiti tėveliai vaikus viliojo žaislais, pieno ar mišinėlio buteliukais, balionais ir, žinoma, šypsenomis.

Šiais metais originaliausi tėveliai savo kūdikį Augustą Petravičių viliojo sauskelnėmis. Būtent jomis priviliotas metukų Augustas ir tapo „M–1 Plius“ organizuotų kūdikių lenktynių nugalėtoju. Penkių metrų atstumą berniukas nuropojo per 14 sekundžių ir tapo visų laikų lenktynių rekordininku.

Su lenktynėse nedalyvaujančiais vaikais linksminosi jaunųjų kauniečių kolektyvas „CaCa“. O visi mažieji lenktynininkai neliko be dovanų.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius