-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vilniuje įvyks antras „Metallica“ koncertas!

Kilus didžiuliam susidomėjimui bene sėkmingiausios visų laikų roko grupės „Metallica“ pasirodymu Vilniuje, pramogų verslo grupė „SEVEN entertainment“ paskelbė papildomą grupės koncertą „Siemens“ arenoje! Antrąjį koncertą Lietuvoje žvaigždės surengs balandžio 21 dieną – kitą dieną po pirmojo pasirodymo.
Grupė "Metallica"
Grupė „Metallica" / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Susidomėjimas net dvidešimt metų lauktomis žvaigždėmis – dar neregėtas Lietuvoje. Didžioji dalis bilietų į pirmąjį „Metallicos“ koncertą buvo iššluoti jau per pirmąjį vakarą išankstinės prekybos metu. Džiaugiamės galėdami pranešti, kad dar daugiau grupės gerbėjų turės progą išvysti Vilniuje kultinius atlikėjus“, – sakė „SEVEN entertainment“ vadovas Vidmantas Šiugždinis. Koncertą organizuoja grupės narė „Seven Live“.

Išankstiniai bilietai į pirmąjį „Metallicos“ koncertą buvo pasiūlyti „Tiketos“ klubo nariams. Klubo gretos per kelias dienas pasipildė tūkstančiais naujų narių. Jiems jau pirmąją prekybos bilietais parą buvo parduota daugiau nei 6000 bilietų. Šiandien, nuo viešos prekybos bilietais į pirmąjį „Metallicos“ koncertą Vilniuje prabėgus vos keturioms dienoms, telikę tik 500 neparduotų bilietų.

Anot V.Šiugždinio, toks atvejis, kai didžioji bilietų dalis buvo parduoti dar iki prasidedant viešai prekybai bilietais, yra pirmas Lietuvoje. Milžiniškas susidomėjimas išankstiniais bilietais paskatino kreiptis į „Metallicos“ atstovus dėl papildomo renginio Vilniuje. „Dar vieno „Metallicos“ turo „World Magnetic Tour“ koncerto data jau patvirtinta. Mums pavyko susitarti dėl antro koncerto. Iš karto po antrojo šou „Metallica“ vyks į Maskvą, kur tęs koncertų maratoną“, – sakė V.Šiugždinis.

Bilietus į antrąjį „Metallicos“ koncertą bendrovė „Tiketa“ pradės platinti gruodžio 11 dieną, vidurnaktį. Bilietai kainuos tiek pat – nuo 225 iki 295 litų.

Iš viso į antrąjį „Metallicos“ pasirodymą bus pasiūlyta apie 10 tūkst. bilietų. Dalis jų bus skirta Baltarusijos, Kaliningrado ir Lenkijos rinkoms.

Vilniuje „Metallica“, kuri su grupe „U2“ ir atlikėja Madonna priklauso daugiausiai koncertuojančių planetos atlikėjų trejetui, pristatys savo naujausią albumą „Death Magnetic“. „Siemens“ arenoje skambės ne tik naujausi žvaigždžių kūriniai, bet ir klasika tapę „One“, „Nothing Else Matters“, „Enter Sandman“, „Seek And Destroy“ ir „Master Of Puppets“.

Kultiniai atlikėjai į Vilnių atsigabens turo metu naudojamas ypač galingas garso sistemas ir specialią sceną. Ji bus įrengta salės viduryje, todėl „Metallica“ bus puikiai matoma iš visų arenos pusių. Mikrofonai žvaigždėms bus įrengti visose keturiose scenos pusėse, o pačiame scenos centre iškils aplink savo ašį besisukanti būgnininko pakyla. Tolimiausią salės tašką nuo scenos skirs 42 metrai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius