-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eldaras susilažino su „Muzikos akademijos“ vedėja Simona

Egzotiškasis Eldaras susilažino su šou vedėja Simona: jei šį šeštadienį scenoje jis įrodys, kad vertas likti projekte, Simona jam bus skolinga karštą skanėstą.
Eldaras ir Simona
Eldaras ir Simona / LNK nuotr.
Temos: 1 Akademija

„Aš jam skirsiu karštąsias natas tol, kol jis iškris!“, - šypsosi „Muzikos akademijos“ dalyvė šviesiaplaukė Vaida. Ji ir dar keturi kolegos pasiuntė musulmoną Eldarą į kovą dėl išlikimo. Išliks jis ar liks projekte, šį šeštadienį spręs TV žiūrovai.

„Visi tobulėjame, o tu stovi vietoje“, „Klausant tavo dainos „Kvepia sodai“ atrodo, kad jie ne kvepia, o smirdi“, „Aš nekeičiu savo nuomonės. Tu turi kovoti dėl išlikimo. Gal tuomet pasistengsi“, „Visi laukia iš tavęs pietietiško karščio, o tu vis santūrus, pratrūk!“ – taip kalbėjo šou dalyviai, skirdami Eldarui karštąsias natas. O šis tik santūriai nudelbė akis į žemę. Jis ramus.

„Taip, aš prisišaukiau bėdą iš projekto merginų. Gal dėl to, kad nelindau joms į akis ir nesakiau komplimentų? Nesvarbu, bet aš nesiruošiu specialiai gerintis, kad išvengčiau jų nemalonės“, - sako azerbaidžanietiško kraujo vilnietis.

Pamiršti kuklumą ir santūrumą scenoje jį ragina ir viena šou vedėjų Simona: „Juk visos moterys tikisi, kad tu išsiplėši širdį ir joms ją atiduosi...“.

Eldaras Simoną patikino ir net pasiūlė lažintis iš ledų porcijos, kad šeštadienį jį scenoje matysime visai kitokį. „Nenoriu ledų. Ledų prisižiūriu scenoje, kai tu dainuoji...“, - liūdėjo Simona, o Eldaras nusišypsojo: „Gerai, tu man būsi skolinga ką nors karšto... pamatysi“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius