-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arsenalas. Rankena limpa prie delno

Situacijų, kai meškerės, spiningo ar muselinės rankena tampa slidi ir ima sprūsti iš delno, pasitaiko dažnai: jei ima lynoti, jei delnas prakaituoja per kaitrą, jei meškeriojant jūroje ant įrankių nuolat tykšta purslai, jei įrankis dėl kažkokių priežasčių atsiduria vandenyje – visais tais atvejais meškeriotojas rizikuoja, kad meškerė išslys iš rankos ir tiek jį tematysi. Jei galvojate, kad tokie atvejai reti ir atsitinka tik kitiems, labai klystate. Statistika rodo, kad maždaug 30 proc. meškeriotojų yra praradę meškerę ar spiningą todėl, kad įrankis išslydo iš rankų ir nuskendo.
Specialia juosta apšiltinta spiningo rankena – alternatyva pirštinėms, kai tenka meškerioti per darganą
Specialia juosta apšiltinta spiningo rankena – alternatyva pirštinėms, kai tenka meškerioti per darganą

Matyt, šie statistiniai duomenys pakišo Jungtinių Valstijų kompanijos „Better Ways Products“ specialistams idėją sukurti tepalą „Grip Wax“, kuriuo sutepta spiningo ar meškerės rankena lipte limpa prie delno. Net per didžiausią liūtį nuo tokiu tepalu apdorotos įrankio rankenos vanduo nuvarva kaip nuo žąsies. Įrankis taip pat neišlys iš delno, jei paimsite jį šlapia ar net riebaluota ranka.

Unikalus tepalas gaminamas dviejų rūšių – vienas skirtas šiltajam sezonui, o kitas – meškerioti minusinėje temperatūroje. „Grip Wax“ tepalu rekomenduojama apdoroti spiningų ir meškerių rankenas, padengtas natūraliu kamščiu, tačiau jis neveiksmingas, jei rankena įvilkta į poringą plastiką, kuriuo dažniausiai padengiamos jūrinei žūklei skirtų meškerykočių rankenos. Šių įrankių savininkams tepalo išradėjai siūlo kitą išeitį – tai speciali juosta „Rod Wrap“, kuria apvyniojamos meškerykočių rankenos. Juosta puikiai sukimba su delnu, tad įrankis net ekstremalioje situacijoje neišlys iš rankos. Juosta gaminama 5 dydžių ir 17 spalvų. Mūsų krašto sąlygomis, tokia juosta, matyt, idealiai tiktų „apšiltinti“ spiningų, kuriais naudojasi vėlyvą rudenį lydekas ar žiemos pabaigoje upėtakius gaudantys meškeriotojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius