Tiesiogiai
VALINSKAS ŽINO: prezidento rinkimų naktis tiesiogiai

Klemensas Rimšelis: Lietuvos sportininkai jau pasiekė labai daug, Londone liko tik sėkmingas finišas

Kūno kultūros ir sporto departamento generalinis direktorius Klemensas Rimšelis išvyko į olimpines žaidynes. Departamento vadovas Londone viešės liepos 26 – rugpjūčio 5 dienomis.
Klemensas Rimšelis
Klemensas Rimšelis / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

„Į olimpines  žaidynes po sunkios atrankos pateko tikrasis sportininkų elitas. Todėl net ir paskutinė vieta nereiškia, kad esi paskutinis, nes per atrankos varžybas jau pavyko aplenkti dešimtis ir šimtus sportininkų. Tikiu mūsų sportininkais ir linkiu jiems pasitikėti savimi bei nepamiršti, kad jie yra Lietuvos geriausieji“, – prieš išvykdamas sakė K.Rimšelis.

Vizito programoje numatytas susitikimas su kitų šalių sporto vadovais bei dalyvavimas atidarymo ceremonijoje, apsilankymas olimpiniame kaimelyje. Direktorius planuoja stebėti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rungtynes, Lietuvos plaukikų, irkluotojų, boksininkų, dziudo imtynininkų, badmintonininkės, lengvaatlečių, taip pat dviračių treko bei šaudymo sportininkų pasirodymus.   

Departamento vadovas vyksta į Londoną Tarptautinio ir Lietuvos tautinio olimpinių komitetų kvietimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius