Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo, kad „Rolling Stones“ ir Davidas Bowie atsisakė pasirodyti 2012-ųjų Londono olimpiados renginiuose

Nors daugeliui galimybė pasirodyti olimpinių žaidynių atidarymo ar uždarymo ceremonijoje gali atrodyti kaip vienas didžiausių jų muzikinės karjeros įvertinimų, ne visi atlikėjai susižavėjo tokiu pasiūlymu.
Mickas Jaggeris (kairėje) ir Davidas Bowie
Mickas Jaggeris (kairėje) ir Davidas Bowie / „Scanpix“ nuotr.

Uždarymo ceremonijos prodiuseris Kimas Gavinas atskleidė, kad jo planuose buvo ir „Rolling Stones“, „Sex Pistols“, Davido Bowie ir Kate Bush pasirodymai, tačiau jie visi atsisakė tai daryti, rašo „The Guardian“.

Visgi D. Bowie ir K. Bush muziką įspūdingo renginio stebėtojai galėjo išgirsti. D. Bowie hitas „Fashion“ ir K. Bush dainos „Running Up That Hill“ remiksas buvo grojami pristatinėjant britų mados pasaulį, kai improvizuotais podiumais žingsniavo garsiausios šalies manekenės. 

Nors 65-erių D. Bowie daina „Heroes“ buvo tapusi neoficialiu britų olimpinės komandos himnu, šiuo metu Niujorke gyvenantis atlikėjas net kelis kartus neigiamai atsakė į prašymus ir siūlymus jam dalyvauti olimpiadoje.

K. Bush atsisakė pasirodyti, kadangi teigė nenorinti grįžti į viešumą. Pirmadienį ji savo internetinėje svetainėje pagyrė nuostabų šou Londone.

K. Davidas pripažino, kad buvo sudėtinga olimpiados renginiuose pasirodyti prikalbinti ir „Spice Girls“ bei „The Who“. Spaises galų gale įkalbėjo jų buvęs vadybininkas Simonas Fulleris, o „The Who“ tik trečią kartą prašomi galų gale nusileido ir užlipo į sceną per žaidynių atidarymą.

Sekmadienį 15 milijonų svarų sterlingų (65 mln. litų) kainavusioje „Britų muzikos simfonijoje“ be „Spice Girls“ dalyvavo „Madness“, „One Direction“, „Pet Shop Boys“, George'as Michaelis, „Kaiser Chiefs“, „Muse“, „Queen“ ir daugelis kitų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius