-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 05 07

„Hanza Kaunas 2012“ organizatoriai pranešė šįmet nerengsiantys šventės

Gegužės 18-20 d. surengti viduramžių kultūros festivalį „Hanza Kaunas 2012“ žadėję šventės organizatoriai pranešė atsisakantys savo planų.
Hanza dienos Kaune, riterių kovos
Hanza dienos Kaune, riterių kovos / Aliaus Koroliovo nuotr.

„Įvertinus susidariusią nepalankią ekonominę situaciją ir ribotas rėmėjų finansines galimybes, mes buvome priversti šių metų viduramžių kultūros festivalį atidėti sekantiems metams“, – rašoma Kauno miesto savivaldybę pasiekusiame VšĮ „Hanza Kaunas“ direktorės Rūtos Rumšienės pasirašytame rašte.

Kauno miesto savivaldybė šiai šventei yra skyrusi dalinį finansavimą, siekiantį 33 tūkst. Lt. Organizatoriai savivaldybei adresuotame rašte pažymi atsisakantys šio finansavimo.

„Man iš tiesų apmaudu ir nesuprantama, kaip viskas susiveda tik į pinigus. Juk turime daug gražių pavyzdžių, kuomet įspūdingos šventės ir renginiai suorganizuojami net ir minimaliomis sąnaudomis. Kuomet galvojama vien tik apie pinigus, žlunga net ir pačios geriausios idėjos. Norint kažką padaryti, visų pirma turi būti didžiulis noras, – teigė Kauno miesto vicemeras Stanislovas Buškevičius. – Praėjusiais metais vykusiai tarptautinei Hanza šventei savivaldybė buvo skyrusi apie 1,4 mln. Lt. Panaudojus už šias lėšas įsigytus įrenginius ir turimą įdirbį, šių metų šventę tikrai buvo galima suorganizuoti ir minimaliomis sąnaudomis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius