-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 30

Draugystės parke vaikų lauks nauja žaidimų aikštelė

Ateinantį savaitgalį Kaune sužaliuos dar daugiau projekto „Mūsų kiemas“ simbolių. Prie Nacionalinės pastatų administratorių asociacijos (NPAA) paskelbtos iniciatyvos prisijungė Dainavos rajono daugiabučius namus prižiūrinti bendrovė „City Service“. Iniciatyva skirta gyventojų ir daugiabučių prižiūrėtojų bendromis jėgomis sukurti kiemuose jaukesnę ir tvarkingesnę aplinką.
Moderni vaikų žaidimų aikštelė
Moderni vaikų žaidimų aikštelė / „Lietuvos ryto TV“ nuotr.

Sekmadienį, spalio 3 dieną, 12 val. Draugystės parke, prie Gerojo Ganytojo bažnyčios, bus atidaryta nauja vaikų žaidimo aikštelė, įrengta „City Service“ lėšomis. Šia proga bendrovė padovanos nuotaikingą šventę mažiesiems rajono gyventojams.

Nauja aikštelė bus paženklinta „Mūsų kiemo“ simbolika, priminsiančia gyventojams, kad aikštelė priklauso jiems, todėl ją reikia tausoti.

„Seni žaidimų atrakcionai kiemuose jau sulūžę, o naujų niekas neskuba statyti. Būdami vaikais, mes turėjome kur žaisti. Norisi, kad ir šiandien vaikai turėtų žaidimų aikštelę“, - sakė „City Service“ Kauno padalinio vadovė Vida Naudžiūnienė.

NPAA tarybos pirmininkas Vytautas Turonis priminė, kad kiemus tvarkančios daugiabučių priežiūros įmonės tai daro savo iniciatyva: „Teisiškai kiemai priklauso valstybei. Deja, valstybė neskiria lėšų bendro naudojimo įrenginių atnaujinimui kiemuose, todėl tik retkarčiais juos sutvarko savivaldybės, seniūnijos. Tačiau žaidimų, sporto aikštelės reikalingos nuolatos. Todėl stengsimės, kad bendromis gyventojų ir administratorių pastangomis kiemuose vėl įsivyrautų tvarka“.

„Mūsų kiemo“ iniciatyvą jau parėmė apie 20 daugiabučius prižiūrinčių bendrovių įvairiuose šalies miestuose - Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Šilutėje. Jos imsis įvairių daugiabučių aplinkos atnaujinimo darbų – įrengti ir remontuoti žaidimų vietas, lauko sporto inventorių, sodinti želdinius. Apie tai, kad darbai vykdomi remiant NPAA viziją, skelbs specialiai sukurta „Mūsų kiemo“ simbolika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius