Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 25

Sporto arenos statybos ir „Girstučio“ rūmų rekonstrukcijos projektams – 25 mln. litų

Kauno miesto savivaldybės taryba pritarė dviejų ypač svarbių miestui sutarčių pasirašymui.
"Girstučio" kultūros ir sporto rūmai
"Girstučio" kultūros ir sporto rūmai

Artimiausiu metu savivaldybės administracijos direktorius Vygantas Gudėnas pasirašys sutartis dėl Valstybės kapitalo investicijų 2010 metų programos įgyvendinimo, kuria garantuojamas sumokėjimas už sutartyje nurodytus Kauno pramogų ir sporto rūmų Nemuno saloje statybos darbus, projektui. Taip pat pasirašys sutartis dėl Valstybės kapitalo investicijų 2010 metų programos įgyvendinimo, kuria garantuojamas sumokėjimas už sutartyje nurodytus ,,Girstučio“ kultūros ir sporto rūmų rekonstravimo darbus, projektui.

Kauno miesto savivaldybės taryba pernai pritarė investicijų projektui „Kauno pramogų ir sporto rūmai Nemuno saloje, Karaliaus Mindaugo pr. 50“ ir ,,Girstučio“ kultūros ir sporto rūmų rekonstrukcija, Kovo 11-osios g. 26, Kaune“. Abu projektai finansuojami iš Valstybės investicijų programos, Europos Sąjungos struktūrinės paramos, Kauno miesto savivaldybės skolintų lėšų.

Projektui „Kauno pramogų ir sporto rūmai Nemuno saloje, Karaliaus Mindaugo pr. 50 statyba“ skiriama 21 mln. litų., o projektui ,,Girstučio“ kultūros ir sporto rūmų Kaune, Kovo 11-osios g. 26 rekonstrukcija“ skiriama 4 mln. litų. Pasirašius sutartis, bus skirtos lėšos iš Valstybės kapitalo investicijų 2010 metų programos. Gavus šias lėšas, bus garantuotas ir projektų finansavimas ir iš Europos Sąjungos struktūrinės paramos, nes toks finansavimo modelis nurodytas VšĮ Lietuvos verslo paramos agentūrai pateiktose paraiškose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius