Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 19

Savivaldybė pristigo net popieriaus

Sunkmečio prispaustoje Klaipėdos savivaldybėje nebeišgalima nupirkti net popieriaus.
Pastaruoju metu Klaipėdos savivaldybėje nebeišgalima nupirkti net darbams reikalingo popieriaus.
Pastaruoju metu Klaipėdos savivaldybėje nebeišgalima nupirkti net darbams reikalingo popieriaus. / G.Kubiliūtės nuotr.

Anksčiau darbuotojai dar spausdindavo dokumentus ant jau panaudotų lapų švariosios pusės. Tačiau šiuo metu ir jų neliko. „Greičiausiai, kad iki Naujųjų metų popieriaus išvis neturėsime. Skatiname visus darbuotojus jį taupyti, nerašyti, dokumentų nespausdinti, o persiųsti elektroniniu paštu“, – teigė Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Viačeslavas Karmanovas. Tačiau jis tikino, kad darbuotojams nereikės pirkti popieriaus iš savo pinigų.

Lėšas popieriui įsigyti savivaldybė sumažino perpus, ketinama nurėžti ir dar daugiau.  „Kitaip mes neišgyvensime. O kada pirkome pieštukus, parkerius, trintukus, jau nepamenu. Naudojame tai, kas yra likę“, – sakė V.Karmanovas.

Anot jo, sumažintos ir kompensacijos kai kuriems darbuotojams, kurie savo automobiliais važinėdavo darbo reikalais. Anksčiau bendra suma visiems per mėnesį būdavo 2000 litų, o dabar kompensacijos biudžetas yra tik 800 Lt. Taip pat rečiau naudojami savivaldybei priklausantys šeši automobiliai. Anot pašnekovo, dabar darbuotojai kur kas rečiau jais važinėja į komandiruotes. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius