Iki -60% prenumeratai. Paskutinės akcijos dienos!
Išbandyti
2011 06 08

Į Klaipėdą plūsta „Harley Davidson“ gerbėjai

Į Klaipėdą ėmė plūsti tūkstančiai „Harley Davidson“ motociklų gerbėjų iš visos Europos. Būriais į uostamiestį baikeriai ėmė važiuoti jau nuo savaitės pradžios.
Savaitgalį Klaipėdą užplūs baikeriai iš įvairiausių šalių.
Savaitgalį Klaipėdą užplūs baikeriai iš įvairiausių šalių. / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Jau yra atvykusių iš Vokietijos, Olandijos ir Albanijos. Netrukus laukiama didelio srauto „Harley Davidson“ vairuotojų iš Skandinavijos šalių bei kaimyninės Lenkijos. Bendrovės „DFDS Seaways“ keltuose iš Vokietijos ir Švedijos nupirkta šimtai bilietų motociklams.

Brangūs bilietai

„Šventė jau prasidėjo – svečiai jau suvažiuoja, tad mums – pats įkarštis“, – teigė festivalio „Super Rally“ rengėjas, klubo „Harley Davidson Club Baltija“ vadovas Silverijus Baliūnas.
Festivalis „Super Rally“, planuojama, sutrauks apie 5 tūkst. šių garsių motociklų gerbėjų iš įvairiausių Europos kampelių. Dauguma jų dar pernai rezervavo vietas pajūrio viešbučiuose, kempinguose, kaimo turizmo sodybose.

Pagrindiniai suvažiavimo renginiai vyks Klaipėdos aerodrome. Ten numatytos ir rungtys, ir koncertai. Bilietai į ketvirtadienį prasidėsiančius ir iki sekmadienio truksiančius renginius kainuos 60 eurų. Kiekvienas bilietas dalyvaus loterijoje, kur bus galima išlošti naujutėlaitį „Harley Davidson“.

Aplenkėme estus

Klaipėdiečiai šeštadienį nuo vidudienio iki 17 val. galės apžiūrėti įdomiausius motociklus Turgaus gatvėje. Planuojama, kad užtvertoje gatvėje bus eksponuojama apie šimtas gražiausio „Harley Davidson“ konkurse dalyvausiančių motociklų.

„Super Rally“ pirmą kartą vyksta Baltijos šalyje. Iki šiol kasmet vykstantis renginys nė karto nebuvo rengtas posovietinio bloko šalyse.

„Šį kartą mes pagrįstai galime didžiuotis – aplenkėme Estiją. Jie šį renginį turės 2014-aisiais“, – šypsojosi organizatorius.

Organizatoriai rimtai svarstė galimybę surengti baikerių fiestą ir prie Vilniaus, Panevėžio bei Druskininkų. Tačiau apsispręsta pasirinkti pajūrį. „Sulaukėme pritarimo tiek iš miesto, tiek iš rajono valdžios. Jie nemažai mums padėjo“, – teigė pašnekovas. Anot jo, šitoks festivalis – didžiulis pliusas visam regionui, mat šį savaitgalį retas viešbutis turi laisvų kambarių.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius